Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akinek a párja elhízott és igénytelen lett az évek alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon lusta és kövér nő lett a párom…100+ Kg én próbálok formában maradni de ő teljesen elhagyta magát..
Esetleg javaslat a helyzet megoldására? A szexhez már nincs kedvem vele…
2023. jan. 19. 07:43
11/11 anonim válasza:
Nálunk az első gyerek születése után rajtam maradt 20+ kiló, szülés utáni depresszióval kombinálva. A párom egyre kevésbé kívánt, ettől még szarabbul lettem, konkrétan lejöttem az életről is, de tényleg. Aztán gyomorszűkitő műtétem volt, lefogytam, lett még egy gyerek, most sem vagyok vékony de mondjuk átlagos, és mindezek ellenére kitartottunk egymás mellett, én is vele és a párom is velem.De azt látom, hogy elég könnyen eldobálják az emberek egymást, mint az elromlott mosógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!