Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számára nagyon taszító, ha így néz ki (nagyon kicsi) egy nő melle?
Figyelt kérdés
Itt az Előtte képre gondolok, de azt is leírhatjátok, a plasztikázott verzió hogy tetszik nektek.
2023. jan. 8. 13:22
21/27 érdeklődő35 válasza:
Az első jobban tetszik. Ha a SZÁMOMRA nagyon ideálisat nézzük akkor ehhez a testalkathoz a kettő közti passzolna. Az meg nem annyival nagyobb, hogy műttesse érte magát az ember
22/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindegyik választ, én zöldet adtam természetesen mindenkinek.
Ha valaki megírta, hogy neki ez nem jön be, azt is teljesen megértem, de örülök, hogy sokan írták, hogy szerintük nem gáz.
2023. jan. 8. 20:34
23/27 anonim válasza:
22.
" én zöldet adtam természetesen mindenkinek."
Hát nem úgy néz ki!
5. Vagyok
24/27 A kérdező kommentje:
#23 jaj bocsi, tényleg :D mindjárt javítom
2023. jan. 8. 21:15
25/27 anonim válasza:
Nem taszító, sőt. Nekem a természetes mellék tetszenek
26/27 anonim válasza:
Egyik verzióval sincs semmi bajom, de inkább maradnék a pici cicinél.
27/27 anonim válasza:
nincs gond vele a szilikon szerintem ciki nekem nem kéne ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!