Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak számára nagyon taszító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak számára nagyon taszító, ha így néz ki (nagyon kicsi) egy nő melle?

Figyelt kérdés

[link]

Itt az Előtte képre gondolok, de azt is leírhatjátok, a plasztikázott verzió hogy tetszik nektek.

2023. jan. 8. 13:22
1 2 3
 11/27 Aladdin21 ***** válasza:
37%
Szeretem a pici melleket.
2023. jan. 8. 13:52
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

kisebb mellekre számítottam, mielőtt rákattintottam volna

ezek nem tök laposak, hanem csak szimplán kicsik, de formásak

2023. jan. 8. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
Semmi baj a kis női mellel.
2023. jan. 8. 13:56
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem pici engem a kisebbek is nagyon izgatnak....
2023. jan. 8. 13:57
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem taszító egyik sem.
2023. jan. 8. 14:07
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
Nagy cicikre bukok, de sosem taszító egy kicsi cici sem. Ami taszító, az a szilikon. Inkább legyen nagyon pici természetes cici egy szép nőn, mintsem szilikon.
2023. jan. 8. 14:21
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
A műtét előtti sokkal jobban tetszik...
2023. jan. 8. 14:59
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
Nekem volt olyan nőm, akinek még akkora sem volt, mint itt az előtte képen. Totál lapos volt 30 éves létére. De engem nem zavart, szerettem puszilgatni.
2023. jan. 8. 15:06
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Az előtte kép jó, én azt választanam.
2023. jan. 8. 15:17
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Csak nagyon, nagyon, NAGYON ritka esetben tudok elképzelni okot mellplasztikára, például ha el kell távolítani egyet, vagy ha tényleg annyira lógnak és ernyedtek (de akkor is inkább a fellvarrát), vagy ha nagyon-nagyon asszimetirkusak, de az esetek fennmaradó 99%-ában nincs olyan, hogy a műtött mell ne elcsúnyítana csak.

Természetellenes, nincs rendes esése, égtelen hegek vannak rajta.

A mell mérete számomra nem szempont, az alakja, tartása, feszessége számít, nem a mérete. A képen látható mellek kifejezetten tökéletesek, gyönyörűek voltak. Feszesek, szép alakúak, semmi probléma nem volt velük, izgatóak voltak vizuálisan.

Kár volt szétroncsolni őket, nagy lila vágásnyomokkal, csak hogy nagyobbak legyenek.

És elárulok egy titkot: a férfiak többsége is így van, mint én, nem a méret, hanem az esztétikusság fog meg egy mellnél.

2023. jan. 8. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!