Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak többsége számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége számára egy ilyen személyiségű nő taszító? Ha igen, pontosan miért?

Figyelt kérdés

Nem szeret kimozdulni, emberek között lenni, viszont a túrázást, természetjárást nagyon élvezi. Unalmasnak is nevezhető, nincsenek érdekes hobbijai, nem jár bulizni, moziba, színházba, étterembe, koncertre, nyaralni stb. Mármint egyáltalán nem, egyszerűen nem szeret ilyen helyeken lenni (kivéve múzeum, galéria, de az is nagyon ritka).

Szeret viszont olvasni, filmezni (komolyabb alkotásokat), sütni-főzni (vegán ételeket), beszélgetni, jógázni, meditálni. Van pár barátja, de ritkán találkozik velük. A szokásosnál több egyedüllétet, "énidőt" igényel. Pozitívum, hogy általában jókedvű, nyugodt és kiegyensúlyozott (bár lehet, hogy csak azért, mert keveset van emberek között és nem igazán idegesíti fel semmi).

Ez már túl elvont, az lehet a baj? Milyen férfiaknál lehet esélye egy ilyen nőnek?

2021. júl. 10. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha introvertalt a férfi is, akkor biztos nem taszító. Keressen jógások között.
2021. júl. 10. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ezzel nincs semmi baj. A természetjárást én is élvezem. Még érdekes is lenne, ha bevezetne a világába és megismerhetném az ízlését. Szeretem én is a komolyabb filmeket és könyveket.

Viszont néha hagyja magát rávenni egy kis szociális életre. Had vigyem el emberek közé. Néha jöjjön el velem 1-2 szabadtéri koncertre és ugráljunk együtt a zenére.

2021. júl. 10. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Leírásból arra lehet következtetni hogy introvertált.

Én is az vagyok, és ilyen nőt keresek. Egy exrto viselkedést hosszú távon nem tudok elviselni sajnos. Vagy legalábbis nem mindenki képes megérteni hogy aki ilyen, az igényli a magányt is, és nem azért mert nem szereti a párját....ebből kifolyólag pedig sok probléma lehet egy extro-intro kapcsolatban.

Szóval tuti van ilyen akinek ez bejön, és azt mondom intro férfiaknál biztos esélyed van, de akár olyannál is akinek van annyi esze hogy elfogadja a másikat olyannak amilyen , és nem megváltoztatni akarja. Nem tukmálja hogy mindenáron valami programra el kell menni ahol sok ember is részt vesz....

2021. júl. 10. 19:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, az, hogy a férfiak többségének taszító-e vagy éppenséggel vonzó a személyiséged, a viselkedésed, a szokásaid, igazából lényegtelen. Gondolom, nem a férfiak többségével akarsz kapcsolatot a későbbeikben, hanem eggyel, igaz?

A fő kérdés az, hogy evvel az eggyel hogy találtok egymásra, ugye.

---

A hatha jógán kívül gyakorolsz-e másik fajta jógát? Mely mentális technikát használod meditációként?

2021. júl. 10. 19:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom alapján a valódi jóginik nem igazán törődnek azzal, hogy taszítóak/vonzóak-e, hanem belső mitiváció miatt követik a választott útjukat.

Neked miért is fontos a többeik véleményének ismerete? Világosíts fel, kérlek.

2021. júl. 10. 20:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen! Bocsánat!

Ahová te nem szeretsz járni, oda én igen. Főleg enni szeretek, nem vegán ételeket.

2021. júl. 10. 20:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok és boldog párkapcsolatban élek egy ugyanilyen férfival. Nincs igényünk túlzott szociális életre. Szeretjük az unalmat, a monotonitást, nekünk ez az énidő.
2021. júl. 10. 20:20
 8/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
87%
Nem maga a nő lenne taszító, hanem az introvertált személyiségéből fakadó elzárkózása az új impulzusoktól, akár új emberektől, akik történetesen meg szeretnék őt ismerni. Ám mivel visszafogott, zárkózott típus, nehezen nyílik meg, így sokkal többet kell úgymond törtetni érte, plusz még ott van a fentebb említett tényező, hogy egy introvertált kevésbé mutat érdeklődést még akár olyanok után is, mármint olyan férfiak után, akik egyértelműen a tudtára adják, hogy érdekelné őket a személyisége. Sokszor egy introvertálttal való ismerkedés totál kilátástalannak, körülményesnek, döcögősnek tűnik, legalábbis komplikáltabb, mint egy nyitott, könnyebben barátkozó/ismerkedő nővel, aki maximálisan tesz is azért, hogy kölcsönös legyen az egymásról való informálódás, az egymáshoz közelebb kerülés.
2021. júl. 10. 20:21
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

Nálam tuti nagyon nyerő lennél, mert nagyon hasonló vagyik én is.

Ha gondolod, ismerkedhetnénk☺.

2021. júl. 10. 20:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok meg még vagyunk egy páran :)

Ha gondolod irhatsz nekem is.

2021. júl. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!