Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége számára egy ilyen személyiségű nő taszító? Ha igen, pontosan miért?
Nem szeret kimozdulni, emberek között lenni, viszont a túrázást, természetjárást nagyon élvezi. Unalmasnak is nevezhető, nincsenek érdekes hobbijai, nem jár bulizni, moziba, színházba, étterembe, koncertre, nyaralni stb. Mármint egyáltalán nem, egyszerűen nem szeret ilyen helyeken lenni (kivéve múzeum, galéria, de az is nagyon ritka).
Szeret viszont olvasni, filmezni (komolyabb alkotásokat), sütni-főzni (vegán ételeket), beszélgetni, jógázni, meditálni. Van pár barátja, de ritkán találkozik velük. A szokásosnál több egyedüllétet, "énidőt" igényel. Pozitívum, hogy általában jókedvű, nyugodt és kiegyensúlyozott (bár lehet, hogy csak azért, mert keveset van emberek között és nem igazán idegesíti fel semmi).
Ez már túl elvont, az lehet a baj? Milyen férfiaknál lehet esélye egy ilyen nőnek?
Szerintem ezzel nincs semmi baj. A természetjárást én is élvezem. Még érdekes is lenne, ha bevezetne a világába és megismerhetném az ízlését. Szeretem én is a komolyabb filmeket és könyveket.
Viszont néha hagyja magát rávenni egy kis szociális életre. Had vigyem el emberek közé. Néha jöjjön el velem 1-2 szabadtéri koncertre és ugráljunk együtt a zenére.
Leírásból arra lehet következtetni hogy introvertált.
Én is az vagyok, és ilyen nőt keresek. Egy exrto viselkedést hosszú távon nem tudok elviselni sajnos. Vagy legalábbis nem mindenki képes megérteni hogy aki ilyen, az igényli a magányt is, és nem azért mert nem szereti a párját....ebből kifolyólag pedig sok probléma lehet egy extro-intro kapcsolatban.
Szóval tuti van ilyen akinek ez bejön, és azt mondom intro férfiaknál biztos esélyed van, de akár olyannál is akinek van annyi esze hogy elfogadja a másikat olyannak amilyen , és nem megváltoztatni akarja. Nem tukmálja hogy mindenáron valami programra el kell menni ahol sok ember is részt vesz....
Kedves Kérdező, az, hogy a férfiak többségének taszító-e vagy éppenséggel vonzó a személyiséged, a viselkedésed, a szokásaid, igazából lényegtelen. Gondolom, nem a férfiak többségével akarsz kapcsolatot a későbbeikben, hanem eggyel, igaz?
A fő kérdés az, hogy evvel az eggyel hogy találtok egymásra, ugye.
---
A hatha jógán kívül gyakorolsz-e másik fajta jógát? Mely mentális technikát használod meditációként?
Tapasztalatom alapján a valódi jóginik nem igazán törődnek azzal, hogy taszítóak/vonzóak-e, hanem belső mitiváció miatt követik a választott útjukat.
Neked miért is fontos a többeik véleményének ismerete? Világosíts fel, kérlek.
Nekem igen! Bocsánat!
Ahová te nem szeretsz járni, oda én igen. Főleg enni szeretek, nem vegán ételeket.
Nálam tuti nagyon nyerő lennél, mert nagyon hasonló vagyik én is.
Ha gondolod, ismerkedhetnénk☺.
Én is ilyen vagyok meg még vagyunk egy páran :)
Ha gondolod irhatsz nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!