Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak olyan férfiakkal járnak, akik pont az ideáljuk. A férfiak többsége miért nem jár szép arcú és jó alakú, jó személyiségű nővel? Mert már nem bírják a magányt és beérik egy közepes nővel is?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan járnak ilyesmi, nem szép, de nem is csúnya nőkkel:
Ők olyan, hogy sem szépnek, sem csúnyának nem lehet őket mondani, olyan közepesek. Miért felel meg egy ilyen nő a férfiaknak?
2020. aug. 9. 10:53
2/10 anonim válasza:
Kérdező, ezt te tök komolyan gondoltad, vagy ez a napi troll kérdés?
3/10 anonim válasza:
A valóságban az ilyen nőknek sem egy férfiszépség a párja. Pont ilyen kaliberű férfiakkal jönnek össze, mint ők maguk. Annak a közepes nőknek ezek szerint a közepes férfi partnere az ideálja, ezért van vele. A közepes férfi meg szerinted csak beéri a közepes nővel. Hmmm. Micsoda különbség férfi és nő között.:)
4/10 anonim válasza:
Mi ez a baromság?
Ha a férfiak csak a szép arcú és jó alakú nőkkel járnának, akkor:
1. Nem jutna minden férfinak nő.
2. A nők 90 %-a nem kellene senkinek.
5/10 anonim válasza:
Biztos bennem van a hiba, de a linkelt nők nálam simán a szép kategóriába tartoznak.
6/10 anonim válasza:
Amúgy meg minden nőnél találsz még szebbet!
Szóval aki egy szép nővel van, arra is mondhatod, hogy miért éri be vele, hiszen amaz még szebb, és így tovább...
7/10 anonim válasza:
"A nők csak olyan férfiakkal járnak, akik pont az ideáljuk."
Ez a első mondatod, és ez már eleve nem felel meg a valóságnak.
8/10 anonim válasza:
Igénytelennek számítok, ha szerintem mind a 3 nagyon szép?
9/10 anonim válasza:
Te messze, messze tulbecsulod hogy mennyi igazán jóképű férfi van a világon.
10/10 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de szerintem is mindhárom nő szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!