Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inkább vonzó vagy taszító a férfiak számára, ha egy nő ambiciózus?
Az taszító, hogy ilyet meg kell kérdezni.
Adja önmagát a nő, legyen az bármilyen is.
Egyébként számomra pozitívum.
Számomra nagyon is vonzó. Én mérnök vagyok, ambiciózus, és nagyon örülnék egy szintén mérnök nőnek aki úgy gondolkodna mint én, de sajnos a szakmában 90% férfi van, így nem jut nekem egyenlőre. Lehangolnak a büfészakos nők, akik tudják, hogyha elvégzik az egyetemet (óvónő, ápoló, pedagógus, antropológus, bölcsész, kommunikációs, szociológus stb.) max ilyen 140-150 ezer nettóra számíthatnak még sok-sok évig, akár évtizedig, de nem érdekli őket, mert majd a pasi megteremti az anyagiakat, nekik elég csak beleülni. Könyörgöm, hol van itt az egyenrangúság?
Én egyenrangú félként szeretnék tekinteni egy nőre, de akkor legyen egyenrangú is amit az életben elér. Csak úgy tudom egyenlőnek tekinteni.
EGYELŐRE és nem egyenlőre
Mérnökként megtanulhatnál írni.
Tipikus büfészakos pojácák kötnek bele a helyesírási hibákba, remélem te nem ilyen vagy :)
Csak tudod az a baj, hogy ha egy férfi lenne a te helyzetedben, hogy "neki ez a hivatása" de nem fizetik meg, akkor a legtöbb nő ezt nem így fogná fel, hanem az hogy basszus te vagy a férfi, hogy tudsz beleülni a szarba? Ezt onnan tudom pontosan jól, hogy én ismerek orvos, tűzoltó és egyetemi tanársegéd volt általános iskolás osztálytársamat is, akiknek igenis szemükre vetették már nők életükben, hogy miért nincs pénz? És nem érdekelte őket az a kifogás, hogy mert ők nekik ez a hivatásuk és hát az állam így meg úgy nem fizeti meg... ez a nőket nem hatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!