Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak számára nagyon taszító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak számára nagyon taszító, ha így néz ki (nagyon kicsi) egy nő melle?

Figyelt kérdés

[link]

Itt az Előtte képre gondolok, de azt is leírhatjátok, a plasztikázott verzió hogy tetszik nektek.

2023. jan. 8. 13:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
51%
Igen de a mű csöcs még taszítóbb!
2023. jan. 8. 13:26
 2/27 anonim ***** válasza:
89%

Nem taszító a pici sem. Van akinek a lógós is bejön. Igazából ez egyéni preferencia

Ha önbizalomnövelő, akkor csináltasd meg, az "utána" verzió már bőven jó.

Tényleg, mennyi egy ilyen mutatvány manapság?

2023. jan. 8. 13:26
 3/27 A kérdező kommentje:
#2 hát, szerintem közel milliós tétel, de eléggé függ, hogy Bp vagy vidék, meg mennyire felkapott az adott orvos.
2023. jan. 8. 13:27
 4/27 anonim ***** válasza:
58%

Inkább az előtte képen levő, mint az utána levő mű...

Azért ez nem az a kategória ami 0 mell!

2023. jan. 8. 13:28
 5/27 anonim ***** válasza:
48%

Aztán ne nyavajogj ha ez történik veled!

[link]

2023. jan. 8. 13:30
 6/27 anonim ***** válasza:
75%
Semmi baj az "előtte" mellel.
2023. jan. 8. 13:32
 7/27 anonim ***** válasza:
88%

Ez szerintem egyáltalán nem olyan mell amit plasztikáztatni kellene, mert teljesen rendben van. Nekem tetszik az előtte képen látható. Az utána lévőben legalább, nem lett aránytalan a testéhez képest és nem az a "kippukkanó" látszatú.

Ez az adott nő saját döntése kell, hogy legyen, de önmagában a mell plasztika szerintem egy felesleges dolog.

2023. jan. 8. 13:33
 8/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem taszító
2023. jan. 8. 13:34
 9/27 anonim ***** válasza:
70%
Nem leszek népszerű, de nekem jobban bejön a szilikonos verzió, az Előtte képen tényleg nagyon kicsik ezek a mellek, nekem nem jön be.
2023. jan. 8. 13:35
 10/27 anonim ***** válasza:
67%

Én szívesebben kényeztetem egy természetesen kicsi mellpár ingerlékeny részeit, mint egy sokkal nagyobb szilikon mellpár esetében.

Hiszen a kicsi szereti saját magát (vagy ha még nem akkor majd fogja előbb utóbb) a nagy meg tele van frusztrációval annyira hogy képes pénzt kiadni azért hogy ne úgy nézzen ki ahogy nem szeret.

Amúgy a kicsi, a közepes és a nagy mellek közt nem érzek akkora különbséget, a legnagyobb inkább az esztétika. De az is relatív, hiszen egy mint a képeken levő csaj vékony akkor annak a nagy nem áll valami jól szerintem. Másnak meg a nagy a jó, megint másnak a szájba ln elférő A méret tetszik. Megint másnak az álag az érdekes, pl a feszeset szereti, más a puhát.

2023. jan. 8. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!