Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számára nagyon taszító, ha így néz ki (nagyon kicsi) egy nő melle?
Itt az Előtte képre gondolok, de azt is leírhatjátok, a plasztikázott verzió hogy tetszik nektek.
Nem taszító a pici sem. Van akinek a lógós is bejön. Igazából ez egyéni preferencia
Ha önbizalomnövelő, akkor csináltasd meg, az "utána" verzió már bőven jó.
Tényleg, mennyi egy ilyen mutatvány manapság?
Inkább az előtte képen levő, mint az utána levő mű...
Azért ez nem az a kategória ami 0 mell!
Ez szerintem egyáltalán nem olyan mell amit plasztikáztatni kellene, mert teljesen rendben van. Nekem tetszik az előtte képen látható. Az utána lévőben legalább, nem lett aránytalan a testéhez képest és nem az a "kippukkanó" látszatú.
Ez az adott nő saját döntése kell, hogy legyen, de önmagában a mell plasztika szerintem egy felesleges dolog.
Én szívesebben kényeztetem egy természetesen kicsi mellpár ingerlékeny részeit, mint egy sokkal nagyobb szilikon mellpár esetében.
Hiszen a kicsi szereti saját magát (vagy ha még nem akkor majd fogja előbb utóbb) a nagy meg tele van frusztrációval annyira hogy képes pénzt kiadni azért hogy ne úgy nézzen ki ahogy nem szeret.
Amúgy a kicsi, a közepes és a nagy mellek közt nem érzek akkora különbséget, a legnagyobb inkább az esztétika. De az is relatív, hiszen egy mint a képeken levő csaj vékony akkor annak a nagy nem áll valami jól szerintem. Másnak meg a nagy a jó, megint másnak a szájba ln elférő A méret tetszik. Megint másnak az álag az érdekes, pl a feszeset szereti, más a puhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!