Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás lányok, nektek volt olyan időszak az életetekben hogy válogatás nélkül szexeltetek?
Figyelt kérdés
És alapvetően hogyan élitek meg az aktust, élvezitek vagy már közben unjatok?2023. jan. 7. 21:03
11/15 anonim válasza:
Az én életemben bezzeg egy nimfomániás nő sincs.
12/15 anonim válasza:
Jobb is!
De kielégítetlen nő biztos van, és akkor most ezt képzeld el 10-szeresre felerősítve.
13/15 anonim válasza:
#12 Mivel én is kicsit függő vagyok szerintem tudnék mit kezdeni az igényeivel.
14/15 anonim válasza:
Nem, nem tudnál.
Pont ez a betegség lényege. Nem igényei vannak, hanem betegsége.
15/15 anonim válasza:
Szexmániás nőről mindig addig álmodoznak a pasik, amíg bele nem futnak egybe. Kifejtve: a férfi merevedése és a szex élvezete lényegesen limitáltabb, mint a női - már fiziológiai alapon is. Ha nagyon fickós egy pasi, akkor mondjuk, hogy egymás után elmegy 3-4x. De a negyedik már inkább fáj, mint jó. És míg a nő akár a 4-ik élvezés után is tudná tovább csinálni, addig a 4x spriccelt férfinak megnézem, hogy másnap is lesz-e kedve 4 menetre (nem hogy még aznap). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!