Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a jó nők érdekelnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jó nők érdekelnek engem?

Figyelt kérdés
szóval azok akiknél esélyem sincs. akiknél meg lenne, mondjuk az nagyon ritka. az meg nem kell. miért vagyok ilyen?? mit tegyek? így sose lesz senkim. tudom hogy nem szabad ennyire válogatnom. hogy szokjak le róla? mindenkinek más jön be ezert nem irok konkrét példát, meg am se akarok senkit se bántani. 28F

2020. máj. 28. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Mert felszínes vagy.
2020. máj. 28. 12:27
 2/8 A kérdező kommentje:
tudom. de mit tegyek ez ellen? am egyszerű lányokra bukom nem insta meg ilyenek. csak túl jók, és kapnak sokkal jobbat bármikor. ez van. én ezt tudom egyébként.
2020. máj. 28. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Leadni az értékrendedből, változtatni a gondolkodásmódodon, megtanulni csajozni, esetleg egy szakembert felkeresni.
2020. máj. 28. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:

A vágyaknak, érzéseknek nem lehet parancsolni - mert belülről jön, ha parancsolsz neki akkor már nem őszinte (illetve lehet őket befolyásolni de az már a pszichológia tárgyköre).

Ilyen az értékrended, ízlések - ami már megbocsáss de tényleg elég felszínes ha csak a külsőségek érdekelnek.

2020. máj. 28. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Neked nem való párkapcsolat, mert közeledve a 30-hoz is még mindig gyerekként gondolkodsz. Te csak dugni akarsz, nem szeretni.
2020. máj. 28. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
a legjobb megoldás szerintem, hogy az önsajnálat helyet. fel nőnél az ő szintjükre. testileg és szellemileg is 1 év ha tényleg minden nap önfejlesztéssel töltőd és nem tv nézéssel vagy siránkozással. már ők is akarni fognak téged. csak ez melós munka, hagyd el a kifogásokat és állj fel a fotelból
2020. máj. 28. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként szerencsés helyzetben vagyunk, van lehetőséged változtatni, nem predesztinálódott a sorsod születésednél, mint - nem szép kimondani, de így van... - egy rút lánynak.

Egy kis kondi, odafigyelés a külsőre (ápolt fogak, jó haj és szakáll), némi öltözködés és minimális egzisztencia (nem várnak sokat, a közhiedelemmel ellentétben nem muszáj nagyvállalkozónak lenni, egy komolyabb autó és egy szép lakás, plusz ne legyen gond étterembe, színházba, fürdőbe menni, stb.),valamit magabiztosság és humor a recept.

Utána ezek a lányok jelentik majd az átlagot.

Őket is dugják, nem kell csodaszámként tekinteni rájuk.

2020. máj. 28. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez normális, hogy van egy réteg mindenkinél, aki tetszik neki. Senki se akar direkt csúnya nővel/pasival együtt lenni. Szerencsére ezt nem tudjuk tudatosan irányítani, így ha jön egy olyan lány, aki nem a legleglegszebb, de valami megfog, akkor úgyse tudsz majd ellenállni neki. Legalábbis ezt gondolom.

Egy életünk van, ne f0ssál, ismerkedj, tedd egyszerűen, mert a csajok nem szeretik, ha valaki betoji. És nem a szégyenlősséget nem szeretik ,hanem azt, ha valaki ok nélkül betoji. Nem kell tőlük félni.

2020. máj. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!