Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy engem abszolút nem érdekelnek a nők?
Számomra ez olyan téma mint a kézilabda, egyszerűen nem köt le. Mindenki beszélget, hogy ezzel a lánnyal ismerkedik, kivel feküdt le legutóbb, ki szimpatikus számára. Néhány éve még éreztem egy kis szenvedélyt de ma már a libidóm egyenlő a nullával. Csak akkor maszturbálok amikor néha unatkozom de különösen nem vágyom rá. A testalkatom sem vonzó (189/79) és tudom, hogy egy lány vonzódna hozzám. Elkönyveltem magamban, hogy nem vagyok vonzó és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nincsen kangörcsöm és szexuálisan egy nő sem tud lázba hozni. Nem tudom, hogy ez mennyire probléma és a jövőben a társadalom mennyire fog engem megbélyegezni de nem tehetek róla ha nem tartom magamat férfinak. Nincsen késztetésem és adottságom sem arra, hogy a lányokat az ágyamba vigyem. Mindig néznek rám kerek szemekkel amikor azt mondom, hogy sohasem volt barátnőm és nem ismerkedtem.
Ti mit gondoltok erről az egészről? 22/F
Ez lehet depresszió is, de az is lehet, hogy egyszerűen aszexuális vagy.
Viszont ettől még lehet a jövőben házasságod és családod. Minél idősebb leszel, annál könnyebben találsz olyan korodbeli magányos hölgyet, akinek az a fontos, hogy tartozzon valakihez, és nem baj neki, ha a férje nem egy vadkan.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!