Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még a prosti se szexel velem akkor mit lehetne tenni?
Őőőő és mit mondtak, miért nem engednek be?
Gondolom nem csakúgy akartál besétálni, hanem előtte felhívtad, megbeszéltétek, stb...
Hány éves vagy egyébként?
Nekem is kölyök képem van de még amikor nagyon is az volt is beengedtek , max rákérdeznek ennyi .
Van aki szereti is , akinél lehetett csók szimpátia alapján mind fel smároltam.
Nem ezzel van a baj hanem ha emiatt tutyi mutyi is vagy meg nyeszlett gyászhuszár akkor azt egyből kiszagolják és vissza riadnak.
Nem vagy normális.
Egyből utca lány ??
Mint említettem nekem is nagyon kölyök képem van főleg ha borotválkozok, mégis akkor bámul a legtöbb csaj meg .
Ezen nem tudsz változtatni ez előny is lehet . Más adottságaiból tudsz. Edzzél illetve legyen jobb a kiállásod, öltözz vagányabban.
Inkább az a baj , hogy 28 évesen 15 éves szintű még a mentalitásod is, így nem csoda hogy még a prostik is kiszagolják.
Mit jelent nálad az, hogy ápolt vagy?
Esetleg nincs agresszív kisugárzásod?
Növessz szakállat, az öregít.
https://www.youtube.com/watch?v=3C5nE4UqqLk
Ha már borostád van, már az is segt valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!