Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha még a prosti se szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még a prosti se szexel velem akkor mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
És miért írják emberek a neten hogy lakásos prosti mindenkivel szexel. Ezek ugyanúgy válogatnak. Háromnál is voltam az elmúlt időszakban, de nem volt hajlandó egyik se be sem engedtek. Ápolt vagyok igényes, annyira nem is lennék csúnya csak nagyon férfiatlan. Gyerek fejem van. Szóval ha még ezek se hajlandóak akkor mit lehet tenni? Vagy az utca lány az aki bárkivel csinálja?

2021. jún. 10. 17:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Őőőő és mit mondtak, miért nem engednek be?

Gondolom nem csakúgy akartál besétálni, hanem előtte felhívtad, megbeszéltétek, stb...

2021. jún. 10. 17:49
 2/29 anonim ***** válasza:
71%

Hány éves vagy egyébként?

Nekem is kölyök képem van de még amikor nagyon is az volt is beengedtek , max rákérdeznek ennyi .

Van aki szereti is , akinél lehetett csók szimpátia alapján mind fel smároltam.

Nem ezzel van a baj hanem ha emiatt tutyi mutyi is vagy meg nyeszlett gyászhuszár akkor azt egyből kiszagolják és vissza riadnak.

2021. jún. 10. 17:49
 3/29 A kérdező kommentje:
28 vagyok. Igen beszéltünk telefonon minden. Nyilván időpontra mentem. Szépen megfogalmazva az volt a lényeg nem hajlandó velem. Ennyi. Még aztán elmentem két másikhoz azok se. Alig hiszem el.
2021. jún. 10. 17:52
 4/29 A kérdező kommentje:
El hittem hogy ők tényleg bárkivel csinálják de ugyanúgy válogatnak. Vigyázzatok, lehet utca lányt kéne megpróbálni.
2021. jún. 10. 17:54
 5/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem a logikát, ha Adonisz lennék nem lennék rájuk szorulva. Nem értem mit vártak. Lehet léteznek jó pasik akik kvàznak mert lusták csajozni. De én inkább csajoznek a helyükben.
2021. jún. 10. 17:56
 6/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy normális.

Egyből utca lány ??

Mint említettem nekem is nagyon kölyök képem van főleg ha borotválkozok, mégis akkor bámul a legtöbb csaj meg .

Ezen nem tudsz változtatni ez előny is lehet . Más adottságaiból tudsz. Edzzél illetve legyen jobb a kiállásod, öltözz vagányabban.

Inkább az a baj , hogy 28 évesen 15 éves szintű még a mentalitásod is, így nem csoda hogy még a prostik is kiszagolják.

2021. jún. 10. 17:58
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent nálad az, hogy ápolt vagy?

Esetleg nincs agresszív kisugárzásod?

2021. jún. 10. 18:00
 8/29 A kérdező kommentje:
Az hogy meg bámulnak az nem jelent semmi pozitív dolgot. Akkor is bámulnak ha nagyon gáznak tartanak.
2021. jún. 10. 18:01
 9/29 A kérdező kommentje:
Azt jelenti minden meg van, fürdés, borotvàlkozas, fogmosás, minden rendben. Farok is csupasz nem igénytelen.
2021. jún. 10. 18:03
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Növessz szakállat, az öregít.

https://www.youtube.com/watch?v=3C5nE4UqqLk

Ha már borostád van, már az is segt valamennyit.

2021. jún. 10. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!