Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha még a prosti se szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még a prosti se szexel velem akkor mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
És miért írják emberek a neten hogy lakásos prosti mindenkivel szexel. Ezek ugyanúgy válogatnak. Háromnál is voltam az elmúlt időszakban, de nem volt hajlandó egyik se be sem engedtek. Ápolt vagyok igényes, annyira nem is lennék csúnya csak nagyon férfiatlan. Gyerek fejem van. Szóval ha még ezek se hajlandóak akkor mit lehet tenni? Vagy az utca lány az aki bárkivel csinálja?

2021. jún. 10. 17:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen mindig megyek fogorvoshoz ha baj van
2021. jún. 10. 19:45
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én ezt nem értem. Én elég sok csajnal voltam. De ezt nem értem ha 3 is elküldött. Az már nem válogatás.

Amúgy ott meg kell kérdezni mi a baj. És hátha a következő nem lesz.

Amúgy van egy haverom tényleg picit se szebb az ördögnel de még 1x se küldték el. 40 3ves még nem volt barátnője.

Privát,csak a fizetős automata lányok. De egy se küldte el.

Nekem ez nagyon furán hangzik

2021. jún. 10. 21:33
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

22-es:

Nekem is furán hangzik. Én már arra is gondoltam, hogy kamu a kérdező.

2021. jún. 10. 21:36
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, sztem hívd fel a csajokat újra és kérdezd meg, hogy miért nem fogadtak. nem támadásból, pusztán azért, mert hát nyilván szeretnél ilyen lányokhoz járni, és szeretnél megfelelni a kritériumoknak.

Ha egy kicsit is értelmesebb egy farönknél, segíteni fog.

2021. jún. 10. 21:44
 25/29 A kérdező kommentje:
Már nem szeretnék igazából. Ezek ugyanúgy válogatnak akárki akármit mondd. Akár fogadok is azzal aki nem hiszi el. Jöjjön el velem és kiderül. Szerintem az emberek nagy része aki kamuzik itt. Nem dugnak bárkivel.
2021. jún. 10. 21:53
 26/29 anonim ***** válasza:

bs

hívd fel és kérdezz rá. Ha tényleg érdekel mi a bajuk veled, megteszed.

Máskülönben minden amit tehetsz az a lemondás és a duzzogás.

2021. jún. 10. 22:25
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, így nehéz. Ami neked igényes, az lehet, hogy nekik nem.

A tipp az, hogy van valami hiba, amit te nem veszel észre: mondjuk büdös a ruhád, rossz a lehelleted, vagy nagyon gázosan önbizalomhiányos a fellépésed.

Hány éves csajokat néztél ki? A fiatal, 18-20 évesek sokszor nagyon el vannak szálva maguktól, hogy ők a menő széplányok. Ha béna a fellépésed és ők nem jelzik a szűzességelvétel programot, az is lehet ok, hogy nincs kedvük a bénázó kuncsafthoz.

2021. jún. 11. 23:18
 28/29 anonim ***** válasza:
A 20-as kommentelo nagyon jol leirta, ha 3-bol 3-an elkuldtek, akkor ott veled van valami baj. Gondolj bele, hogy ha annyira valogatnanak, ahogy leirtad, akkor nem igazan tudnanak penzt keresni. Nekik az az erdekuk, hogy minel tobb palival dugjanak, igy minel kevesebbet utasitanak vissza, annal tobb penzuk van belole. Nyilvan van olyan, akit visszautasitanak, mert annyira apolatlannak tunik, vagy annyira budos a szaja, vagy olyan baromi ronda, de ezek mar nagyon a vegletek, ezt azert mar tudnod kene magadrol, ha emiatt kuldtek el. Meg a roma szarmazas is szokott problema lenni, mert a roma sracok altalaban agresszivabbak a szexben, a legtobb ribi fel toluk emiatt. En a helyedben megint felhivnek vagy 3 lanyt, akik mindenkepp ujak legyenek. Ha elutasit, akkor rakerdezel rogton, hogy miert, ha nem, akkor meg jol megdugod, es mindenki boldog. ;)
2021. jún. 16. 00:38
 29/29 anonim ***** válasza:

"Nem tudom elképzelni, hogy egy 28 éves hogy nézhet ki úgy, mint egy 18 alatti"

Akkor elárulom tőlem 36 évesen a Penny áruházban a pénztáros nő 5 alkalommal is megkérdezte vagyok-e 18 éves amikor alkoholt vettem. Qurvára untam már, de azóta már leszokott róla.

Sőt a Tescoban is megkérdezte ezt tőlem egy pénztáros. Akkor is 36 éves voltam és akkor még nem kellett maszkot hordani.

2021. jún. 27. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!