Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még a prosti se szexel velem akkor mit lehetne tenni?
Nézd én ezt nem értem. Én elég sok csajnal voltam. De ezt nem értem ha 3 is elküldött. Az már nem válogatás.
Amúgy ott meg kell kérdezni mi a baj. És hátha a következő nem lesz.
Amúgy van egy haverom tényleg picit se szebb az ördögnel de még 1x se küldték el. 40 3ves még nem volt barátnője.
Privát,csak a fizetős automata lányok. De egy se küldte el.
Nekem ez nagyon furán hangzik
22-es:
Nekem is furán hangzik. Én már arra is gondoltam, hogy kamu a kérdező.
Mondom, sztem hívd fel a csajokat újra és kérdezd meg, hogy miért nem fogadtak. nem támadásból, pusztán azért, mert hát nyilván szeretnél ilyen lányokhoz járni, és szeretnél megfelelni a kritériumoknak.
Ha egy kicsit is értelmesebb egy farönknél, segíteni fog.
bs
hívd fel és kérdezz rá. Ha tényleg érdekel mi a bajuk veled, megteszed.
Máskülönben minden amit tehetsz az a lemondás és a duzzogás.
Hát, így nehéz. Ami neked igényes, az lehet, hogy nekik nem.
A tipp az, hogy van valami hiba, amit te nem veszel észre: mondjuk büdös a ruhád, rossz a lehelleted, vagy nagyon gázosan önbizalomhiányos a fellépésed.
Hány éves csajokat néztél ki? A fiatal, 18-20 évesek sokszor nagyon el vannak szálva maguktól, hogy ők a menő széplányok. Ha béna a fellépésed és ők nem jelzik a szűzességelvétel programot, az is lehet ok, hogy nincs kedvük a bénázó kuncsafthoz.
"Nem tudom elképzelni, hogy egy 28 éves hogy nézhet ki úgy, mint egy 18 alatti"
Akkor elárulom tőlem 36 évesen a Penny áruházban a pénztáros nő 5 alkalommal is megkérdezte vagyok-e 18 éves amikor alkoholt vettem. Qurvára untam már, de azóta már leszokott róla.
Sőt a Tescoban is megkérdezte ezt tőlem egy pénztáros. Akkor is 36 éves voltam és akkor még nem kellett maszkot hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!