Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sokáig érintetlen férfinak van bármiféle reális esélye arra, hogy valaha szexel egy olyan nővel, aki nem prosti?
Érintetlen, mint aggszűz? 😃
Azt a kérdést kell feltenni, miért vagy aggszűz. Ennek függvényében lehet válaszolni.
Ha ő nem akarja akkor nincs mit tenni.
...de egyet kérek, nehogy a háta mögött intézd neki a qrvát.
Beszéld meg vele, hogy pszichológusok is ajánlják bizonyos kor felett (pl 25 év felett már ódonszűz az illető).
Keressetek közösen valami hivatásost, aztán le kell vetetni az átkot akkor. Több sikeres esetet olvastam innen... De! Fontos tudni, hogy ez egy színjáték az egész, semmit se várjon tőle. Utána keményen rá kell állnia az önfejlesztésre és a csajozásra.
A qrva akkor segít, ha pszichológiailag gátat jelent az idült szüzesség.
Ha amúgy alapból reménytelen az illető, akkor sokat nem fog érni.... mondjuk legalább látott már punogót :d
Az a baj hogy az ilyen férfiak megbolondulnak egy idő után, és a gondolkodásmódjuk (legfőképp a nőgyűlöletük) miatt nem jön össze nekik semmi.
Amelyik normális tud maradni annak ugyanúgy megvan az esélye becsajozni mint bárki másnak, de én ilyet még nem láttam. Mind komplexusos, besavanyodott nőgyűlölővé válik.
#5 nem én vagyok. 😅
#9 😂😂😂😂 csókollak...
De igazad van, elég komoly frusztrációt okoz. Nem keverendő össze a nőgyülölettel !
K3rdező, esély mindig van rá, a kérdés hogy kihasználod e, tudsz e élni a lehetőséggel. Mered e? A legtöbben már nem vagyunk képesek erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!