Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisz, itt reális képet kaphatunk?
Elég sok a pénisz mérettel kapcsolatos kérdés...sajnos én sem vagyok az enyémmel teljesen megelégedve. :/
Mennyi a valószínűsége, hogy egy ilyen oldalon reális képet kapjunk egy mérettel kapcsolatos kérdésre?
Szerintem nem sok, mivel mindenki azt ír amit akar névtelenül.
Másik ok az lehet, hogy egy olyan személy aki nem foglalkozik ezzel, nem találja kicsinek ami a párjának van az nem fog itt kérdésekre válaszolni. És szerintem ők vannak többen...
Szóval én arra jutottam itt fölösleges ilyen kérdésekre választ keresni...
Kutatások szerinti átlag szerintem hitelesebb mint itt néhány válasz.. (ott a hossz 13-14cm és a körméret 11-12cm).
Természetesen engem is foglalkoztat a téma de kár lenne néhány átlagon felüli méretre vágyó nő miatt rontani az önbizalmam.
Érdekes lehet: utánna néztem egy nagy webáruházban a vobrátor előadásoknak, és nem a 18-20cm volt a top sale. (5000-6000 darabszámos eladás)
A durex saját vibrátora is az átlagosnak mondott méretű...
Szóval szerintem nem itt kell keresni az igazat erre a kérdésre.
Alapból jó esetben 10-12 válasz alapján lehetetlen általánosítani...
Szóval hajrá ;)
Itt nem kapsz reális képet. De amíg kérdőívre válaszolók mondanak méreteket, addig sehol sem.
Addig is, hogyan mérik a Gyakorin:
Egy derékszögű háromszögvonalzó egyik befogóját a hasadhoz szorítod, a másik befogót pedig a merev péniszedhez tartod. A húgycsőnyílásnál leolvasod a legközelebbi centimétert, felfelé kerekítve, majd egy 0 és 9 közötti számot hozzáadva megírod a válaszban.
#1 Péniszméret témában mennyire kaphatunk itt reális képet?
#2 De kérdőívre névtelenül válaszoló férfiak is, valószínű inkább felfelé kerekítik a méretüket nem le. Így az átlag vagy hiteles vagy pedig annál is kisebb...
Szerintem valószínűtlen, hogy kisebbet írjon valaki mint amennyi valójában.
Az átlagos mérettel kapcsolatban megjegyezném, hogy az általában (minden nagyobb élelmiszerboltban, drogériában) kapható gumi óvszerek 52 és 56 mm közötti névleges szélességűek, vagyis 3,5 és 4 cm széles péniszre valók, tehát ez az átlagméret.
(Az óvszergyártók és forgalmazók számára kemény gazdaságossági kérdés, hogy a legjobban fogyó méretekből legyen sok a boltokban.)
Ami a hosszt illeti, arra a fenti okoskodás nem használható, ott nagyobb a bizonytalanság, de brit és magyar orvosi statisztikákban is 13-14 cm közötti átlagérték szerepel.
Nem csak kérdőívekből szokták, a legtöbb országban vannak olyan egészségügyi felmérő vizsgálatok ahol a résztvevők mindenéről átfogó dokumentációt készítenek.
Nem csak péniszre, de egyéb szervi, egészségügyi statisztikákhoz is felhasználják.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!