Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akiknek tetszik, ha szőrös egy pasi farka, miért?
Kíváncsi vagyok, kinek miért jön be elsősorban a fanszőr egy pasin.
a.) Mert úgy férfias?
b.) Az a természetes?
c.) Szexuálisan felizgató látvány/érzés?
Egyéb?
Arról is írhattok, hogy az ágyékon kívül mennyire és hol jön be a (nemi) szőrzet (zacsi, gát, fenék, combok, köldökcsík, hónalj).
Korotok sem mellékes.
Nem tudom pontosan megmondani, hogy miért tetszik a szőr, de az az álláspontom, hogy legyen mindenhol jó szőrös! Férfias, kicsit barbáros külsőt ad, no meg nem dörzsöl ki a borosta. Utálok úgy csókolgatni pl. ágyékot, hogy leszedi az arcomról a bőrt a növő szőr.
Főleg a sötét, fekete szőr tud beindítani. :)
22N
A és C. Engem rendkívül izgat! Bár nem mindenkin.
Nekem combon is bejön egyébként és karon is.
20n
Ha egyszer borotvál, akkor mindenhol. Az röhejes, amikor szőrös a hasa meg a combja, és középen egy csupasz rész, amiből kikandikál a farka.
Férjem akkor tetszik legjobban, amikor a háta és a válla csupasz (egyébként se durván szőrös), a lába és a karja természetes, mellkas és ágyék pedig rövidebbre van vágva.
De ha hozzá se nyúl, vagy épp olyanja van, hogy minden pihét leszed, az is rendben van.
C.
Engem is nagyon felizgat szexuálisan. Különösen a herezacskón lévő szőrzet, ami annál jobban beindít, minél dúsabb és hosszabb, és ha jó nagyok a golyók. Imádom cirógatni, borzolgatni, markolászni, gyengéden húzkodni, akkor is, mikor bennem van a pasi farka. Lehet, hogy ez kicsit betegen hangzik, de ez van. Másik kedvencem a szőrös popsi.
24L
Nekem bejön ahogy a páromé van. Neki általában szőrös az ágyéka, viszont a golyók nem, vagy csak alig. Feneke nem szőrös, és a combja felső része sem. Nekem nagyon bejön ha szőrös és szeretkezés közben is jó érzés, de azt is szeretem amikor lekapja :$ isteni érzés
Akárhogyan is van neki, Mindenhogy férfias szerintem
Privátra nem válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!