Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akiknek tetszik, ha szőrös egy pasi farka, miért?
Kíváncsi vagyok, kinek miért jön be elsősorban a fanszőr egy pasin.
a.) Mert úgy férfias?
b.) Az a természetes?
c.) Szexuálisan felizgató látvány/érzés?
Egyéb?
Arról is írhattok, hogy az ágyékon kívül mennyire és hol jön be a (nemi) szőrzet (zacsi, gát, fenék, combok, köldökcsík, hónalj).
Korotok sem mellékes.
Nem azt mondom hogy kifejezetten felizgat, de nekem ugy a termeszetes, annak ott a helye kegyen ott nem dzsungel amin nem jutok tul, de ott legyen szor!
22/l
A zacsi legyen leborotválva mert szőrösen nem jó nyalogatni.
A többi legyen szőrös csupasznak ott vagyok én :)
Privátra nem válaszolok.
Most tényleg ne már! Ha utálod Lady Gagát, akkor bemégy abba a témába is, ahol az a kérdés, kinek melyik a kedvenc száma? Ennek a kérdésnek nem te vagy a célközönsége, akkor minek kotyogod közbe a véleményedet?
Az meg külön fejezet, hogy miért gondolnak emberek egy biológiailag természetes és fontos szexuális funkciót ellátó dologról olyat, hogy gusztustalan. Ennyi erővel a szemöldök is lehetne az. A fanszőr nem olyan típusú esztétikai kérdés, mint a lábszőr a nőkön, és pláne nem az igénytelenség fokmérője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!