Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akiknek tetszik, ha szőrös egy pasi farka, miért?
Kíváncsi vagyok, kinek miért jön be elsősorban a fanszőr egy pasin.
a.) Mert úgy férfias?
b.) Az a természetes?
c.) Szexuálisan felizgató látvány/érzés?
Egyéb?
Arról is írhattok, hogy az ágyékon kívül mennyire és hol jön be a (nemi) szőrzet (zacsi, gát, fenék, combok, köldökcsík, hónalj).
Korotok sem mellékes.
Az ilyen 11-es és 12-es válaszolók hányszor buktak meg egy vizsgán az életben, mert nem tudták értelmezni a kérdést? Hányszor pofáztak bele
egy beszélgetésbe teljesen a tárgytól eltérően? Egyáltalán hogy vannak még életben? Kerékpáros megbeszélésen felteszitek-e a kezeteket, hogy miért ilyen magas a benzinár? Real Madrid-szurkolói fórumon kiabáljátok-e, hogy Barca-Barca? Vékony lányokat szexinek tartó pasik beszélgetése közé beírjátok-e, hogy a nő nem is nő 55 kiló alatt, nagy csöcs és far nélkül, és adtok-e tippeket hízásra? Soroljam? Vagy tegyem fel pacekba a kérdést, hogy a pcsának pofáztok bele olyan témába, ami nem nektek szól?
Nem vagyok hisztis. És köszönöm a bölcs kioktatást azzal kapcsolatban, hogy toleráljuk a véleménykülönbséget.
Te viszont a jelek szerint nem érted, mi a probléma a válaszoddal. De nem mondom el még egyszer, èn ennél gyépésebben példákkal már nem tudom megvilágítani. Legfeljebb eggyel: Bemész a homo topikba, amelyik arról szól, leszopatva vagy megdugva jobb-e lennie egy pasinak, és leírod, hogy a pina a jó, nem a fsz?
A köldökcsík nagyon felizgat, nem tudom miért De nagyon.
Egy férfi ne borotválja a lábát, se a kezét, se a hónalját max a heréit és az ágyékát. A hasát is csak akkor ha szépen ki van dolgozva.
De ha nincs hagyja ott mert úgy vonzó, de ha vannak kockák azokat se takarja el.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!