Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisz, itt reális képet kaphatunk?
Elég sok a pénisz mérettel kapcsolatos kérdés...sajnos én sem vagyok az enyémmel teljesen megelégedve. :/
Mennyi a valószínűsége, hogy egy ilyen oldalon reális képet kapjunk egy mérettel kapcsolatos kérdésre?
Szerintem nem sok, mivel mindenki azt ír amit akar névtelenül.
Másik ok az lehet, hogy egy olyan személy aki nem foglalkozik ezzel, nem találja kicsinek ami a párjának van az nem fog itt kérdésekre válaszolni. És szerintem ők vannak többen...
Szóval én arra jutottam itt fölösleges ilyen kérdésekre választ keresni...
Kutatások szerinti átlag szerintem hitelesebb mint itt néhány válasz.. (ott a hossz 13-14cm és a körméret 11-12cm).
Természetesen engem is foglalkoztat a téma de kár lenne néhány átlagon felüli méretre vágyó nő miatt rontani az önbizalmam.
Érdekes lehet: utánna néztem egy nagy webáruházban a vobrátor előadásoknak, és nem a 18-20cm volt a top sale. (5000-6000 darabszámos eladás)
A durex saját vibrátora is az átlagosnak mondott méretű...
Szóval szerintem nem itt kell keresni az igazat erre a kérdésre.
Alapból jó esetben 10-12 válasz alapján lehetetlen általánosítani...
Szóval hajrá ;)
Annyi az átlag amit orvosok mondanak, és nem pedig itt!
Hossz: 13.2 cm
Kerület 11.66 cm
A második táblázatot nézzétek meg!
Nem értem mit rugóznak a hosszon emberek, statisztikusok.
Ha már valami fontos akkor inkább a vastagság mint a hossz. Nem nyársra kell húzni a nőt.
"Érdekes lehet: utánna néztem egy nagy webáruházban a vobrátor előadásoknak, és nem a 18-20cm volt a top sale. (5000-6000 darabszámos eladás)"
Erről tudsz linkelni?:) Érdekelne..
Amúgy meg, a sok frusztrált/dicsekvős (csak a farkamig látok) 20+ választól nem kell hanyatt esni.. néhány pasi tényleg annyira fa(+sz)fejű, hogy azt hiszi a csajoknak azzal kell menőzni, hogy mekkora a gyíkjuk :D
Hidd el a tudomány nem kamuzik, az orvos aki leméri kutatási céllal 5000 ember farkát az megfelelő technikával mér és nincs semmi érdeke hamis adatokat közölni.
+ a vastagságot illetően a kondom méretek sokat elárulnak..
várom a linket:)
Aliexpress-én ha rakeresel a “vibrator” szóra “orders” alapján rendezve 8000-12000 eladás volt a 12-13cm hosszú vibrátorokból.
(amúgy innen nem kínaiak, hanem nagyrészt EU, RU, és USA területéről)
Ez igaz. A legtöbb márkánál az XXl is 60as max.
Itthon például egyedül a MySize márkából van széles paletta 47-69-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!