Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy a prosti benyeli a penzt es nem szexel velem?
Figyelt kérdés
hanem elkuld elzavar vagy kidob a strici a penzt meg benyelik megtortenhet?2016. szept. 9. 14:14
1/13 anonim válasza:
Ha nagyon rossz helyen szedsz fel egy utszélit akkor elöfordulhat. Lakásosoknál szinte kizárt, föleg, hogy a pénzt elveszi és akkor küld el. Olyan lehet, hogy ha valami szemmel láthato undorito van (pl retkes vagy, láthato betegség akkor elküld)
4/13 anonim válasza:
Nincs. Igazából biztonság kedvéért kérik előre a pénzt mert sűrűn előfordul hogy meg van az aktus és a kliens meg b...szik fizetni mert Potya menetet akart... 22 L
6/13 anonim válasza:
Én egyszer lakásra mentem egy csajhoz és persze előre elkérte a pénzt! Aztán amikor azágyba krültünk nem állt a pélom mivel előtte nem sokkal szakított velem a barátnőm! Vagyis eltelt már pár hónap a szakitás után, viszont én még mindig rá gondoltam és nem tudtam fekizgulni arra a lányra! Az meg a másik hogy a feje nem is volt valami szép! Aztán elkezdett szopni amitől félig felállt, utána rámült de nem tudtam élvezni mert a volt barátnőmre gondoltam! Aztán mondtam neki hogy hagyjuk. És a pénzt persze megtartotta :D A semmiért kapott 10 ezret.
7/13 anonim válasza:
7: Semmiért? Ő elvégezte amire vállalkozott, arról nem tehet, hogy impotens vagy.
8/13 anonim válasza:
Tudod ki az impotens! Nem értem hogy lehet itt ennyi gyökér! Normális választ adok és mindig vannak emberek akik bele kötnek és bunkóznak meg le pontoznak! Ha csaj vagy szívesen megmutatnám hogy mennyire nem vagyok impotens!
9/13 anonim válasza:
7.
A pénzt azért tartotta meg mert óra díjat fizetsz nem aktust....ha nincs semmi a te hibádból ő akkor is eltölti veled az időt.
Amúgy nem csinálnak ilyet ha csak nem kő paraszt valaki azt lehet kivágják és nem kapja vissza a lóvét de az meg is érdemli.
10/13 anonim válasza:
Órabér? Max 20-25 percig voltam ott! Abból 10 percet beszélgettünk és mondtam neki hogy mi a baj. És hidd el nem vagyok bunkó ! És mondta is hogy ha túl tettem magam a volt barátnőmön akkor menjek el hozzá újra! Ha bunkó lennék akkor nem ezt mondta volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!