Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha még a prosti se szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még a prosti se szexel velem akkor mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
És miért írják emberek a neten hogy lakásos prosti mindenkivel szexel. Ezek ugyanúgy válogatnak. Háromnál is voltam az elmúlt időszakban, de nem volt hajlandó egyik se be sem engedtek. Ápolt vagyok igényes, annyira nem is lennék csúnya csak nagyon férfiatlan. Gyerek fejem van. Szóval ha még ezek se hajlandóak akkor mit lehet tenni? Vagy az utca lány az aki bárkivel csinálja?

2021. jún. 10. 17:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

9-es:

Oké, de ezt milyen gyakran?

Milyen indokkal küldtek el?

2021. jún. 10. 18:04
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agresszív, de az a semmin mosolygó típus sem. Izgulok inkább ilyenkor
2021. jún. 10. 18:05
 13/29 A kérdező kommentje:
Mi az hogy milyen gyakran hát mindennap. Nem az volt a baja hogy büdös lennék vagy ilyesmi. Már elmondtam mi volt az indok is. Nem erre számított ennyi.
2021. jún. 10. 18:07
 14/29 A kérdező kommentje:
Magyar nem hajlandóak most mindegy hány féle szóval írom le a lényeg ugyanaz.
2021. jún. 10. 18:07
 15/29 anonim ***** válasza:
54%
Volt valami extrém fétised, kérésed?
2021. jún. 10. 18:09
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni, hogy egy 28 éves hogy nézhet ki úgy, mint egy 18 alatti, de ha ez a helyzet... mondtad nekik, hogy elmúltál 18? Akár személyivel

Esetleg próbáld meg a kövinél telefonba, hogy "lehet ez hülyén hangzik, de elég gyerekesen nézek ki, de 28 vagyok, mutatnék majd személyit is meg minden, csak eddig már elküldtek emiatt":D Bár ha csakúgy magyarázkodsz, az is gyanús:D

Vagy akár felhívhatnád az egyiket aki elküldött és rákrédezhetnél konkrétan, hogy "miért nem fogadtál konkrétan? Min kéne változtatni?" Nyilván nem agresszívan, hanem kifejezve, hogy építő jellegű kritikát vársz.

2021. jún. 10. 18:09
 17/29 A kérdező kommentje:
Ki nézek azért 18 nak. Egyszerűen válogatnak. Biztos megtehetik.
2021. jún. 10. 18:14
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy olyan pocsék lennél, hogy ne vállalnának.
2021. jún. 10. 18:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudom elképzelni.

Még Vinkovics Ádám (VKÁ Vlog) is azzal dicsekedett a videóiban, hogy hivatásosokhoz jár mert másképp nem lenne még ennyi szexuális élete sem. Pedig ő valljuk be nagyon de nagyon nem egy matyóhímzés.

2021. jún. 10. 18:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Az tény hogy válogatnak. Van miből, mert állandóan csörgetik a telefonjukat a jelentkezők. De nem tudom elhinni hogy ha tényleg igaz amit leírtál magadról akkor ne fogadtak volna. Ott valami más gond van. Már ne haragudj hogy megkérdezem, de a szájhigiéniád rendben van? Megvan minden fogad, szépek, fehérek? Van egy ismerősöm, jólöltözött, mindig a legújabb Iphonja van, emellé olyan büdös a szája mint egy szennyvíztelep. De komolyan, amikor beszél, méterekről majd kidobom a taccsot. És ez a barom még szeret is beszélni, lehet hogy nem is tudja hogy szarszagú a pofája?? Hát az ilyen embert tutira elküldik a csajok már a köszönés után, mert nem akarják kidobni a taccsot szex közben. Egy másik kollégának meg az átlag százötvenezres ruha szettjei mellé olyan gombás a fejbőre, hogy körömnyi méretű bőrdarabok hullanak a hajából, valami förtelem. Namost ezek az emberek is saját magukat igényesként határozták meg... Erről ennyit. Vagy van az, hogy romaként odaállít a pasi egy olyan csajhoz aki ki is írta hogy romákat nem fogad. Na ott se lesz szex. Amit nem szeretnek még a lányok az a furcsa viselkedés. Összeszedetten, lényegre törően kell velük beszélni, tudd hogy mit szeretnél és azt tudd normálisan kommunikálni. A drogosokat, piásokat, nem százas idiótákat messze el akarják kerülni. Az egyik lány mesélte hogy a pasinak pont akkor ütött be a cucc amikor már szexeltek, kijött belőle az állat, majdnem megölte ott helyben a csajt. Szóval teljesen tiszta fejjel menj, ez is alap. Tökmindegy hogy milyen gyerek fejed van, ha normálisan, férfiként beszélsz és viselkedsz velük, és tényleg rendben van a megjelenés és a higiénia akkor nagy eséllyel fogadni fognak.
2021. jún. 10. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!