Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik honnan tudják meg valakiről azt, hogy "nyomi"?
Figyelt kérdés
Ahhoz elvileg létre kell jönnie a találkának, hogy a prosti megállapítsa valakiről, hogy vállalja, vagy sem. Sokan írják itt az oldalon, hogy válogatnak a prostik, de hogy megy ez a gyakorlatban?2022. nov. 5. 13:04
1/8 anonim válasza:
kétlem hogy válogatnának
ilyen gazdasági helyzetben szerintem mindenkinek örülnek :D
2/8 anonim válasza:
Személy szerint én nem jártam így, de két esetről hallottam, ahol a prosti elhajtotta az embert. Az egyiket még az ajtóban, de volt olyan, aki pásztázta a környéket az ablakból, és amikor meglátta ki megy a tömb felé a megbeszélt időben fel se vette a kaputelefont.
3/8 anonim válasza:
De ez milyen gusztustalan viselkedés már? Az ember odamegy ki tudja milyen messziről. Na jó gondolom beszéltek előtte telefonon tehát a prosti tudta milyen messziről jön hozzá az a pasi. De akkoris. A pasi elintézi, hogy legyen szabadideje (manapság az sem könnyű) odaér, és akkor a csaj annyit nem tesz meg, hogy felveszi a kaputelefont és annyit mond, hogy bocs, de jobb ha elmész? Ez gusztustalan! Gondorom órákig várt a pasi az ajtónál mire leesett neki, hogy le van ejtve…
Hát kívánom én az ilyen nőnek, hogy ő is járjon úgy egyszer az életben, hogy ott áll egy kaputelefonnál, és így jöjjön rá, hogy ejtették…
4/8 anonim válasza:
99%-ban a telefonbeszélgetés alapján döntök, hogy kit vállalok, kit nem. Nem sok értelme van megvárni ezzel a döntéssel a személyes találkozót, és ott elutasítani valakit. Ezzel fölöslegesen rabolnám a saját időmet is, meg a másikét is. (Privátra nem válaszolok.)
5/8 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, a telefonbeszélgetésben mi alapján tudod eldönteni, kivel nem fogsz találkozni? A hangja alapján?
2022. nov. 5. 14:17
6/8 anonim válasza:
Telefon beszélgetéskor a beszédstílusból,szóhasználatból sok mindent le tudnak szűrni.Persze ez sem garancia arra,hogy nem hajt el valakit azért mert piszkos a ruhája vagy büdös mint az állat.
7/8 anonim válasza:
A nyomikat még itt GYK-n is ki lehet szűrni. Telefonon meg pláne. Átérződik a lúzerság/incelség szaga még a betonfalon is.
8/8 anonim válasza:
#5: Hogy szól bele a telefonba? Hogyan kommunikál, hogyan reagál a kérdéseimre? Mennyire érthetően beszél? Megtisztelt-e annyival, hogy nem zajos környezetből hív? Intelligens-e? És a legfontosabb, hogy megtisztelt-e azzal, hogy elolvassa a hirdetésemet? Kb. ezek alapján elég jól el lehet dönteni 60 mp alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!