Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás lányok, nektek volt olyan időszak az életetekben hogy válogatás nélkül szexeltetek?
Figyelt kérdés
És alapvetően hogyan élitek meg az aktust, élvezitek vagy már közben unjatok?2023. jan. 7. 21:03
1/15 anonim válasza:
Nem vagy tisztában a szó jelentésével.
3/15 A kérdező kommentje:
1es nyugodtan elmagyarázhatod hogy miben tévedtem, akár itt, akár privátban.
2023. jan. 7. 21:13
4/15 anonim válasza:
Nimfomán vagyok és mindig válogatós vagyok, ami a férfiakat jelenti.
Ne gondoljad már azt, hogy a nimfomán azt jelenti, hogy akármilyen ronda fűvel fával baszik valaki.
A szexet kívánjuk, nem az ocsmány férfiakat.
5/15 anonim válasza:
Kérdező: a nimfománia egy nagyon kellemetlen állapot, kielégíthetetlen szexéhséget jelent és nem azonos a skalpvadászattal. A nő tényleg nem tud eljutni a csúcsra, folyamatosan és kínzóan kívánja a szexet. Ha nincs kapcsolatban, úgy mászik rá férfiakra, ahogy a drogos próbál mindig újabb adaghoz jutni.
6/15 érdeklődő35 válasza:
5#
Ahogy a 4.írja, azért nem pontosan egyezik a véleményetek.
Vagy a 4.nem nimfomán "csak" imád szexelni, és bár válogatós, de a kiválasztott szépek közül bárki jöhet
7/15 A kérdező kommentje:
Én pont a kieléghetetlenség miatt kérdezem hogy szex közben mit éreztek, mert gondolom szex után öt perccel már ugyanolyan mint előtte. De közben milyen?
2023. jan. 7. 21:36
8/15 anonim válasza:
4es vagyok
NEM, EZ TÉVEDÉS, HOGY MI NEM TUDUNK KIELÉGÜLNI !
Nagyon is jól kielégülök és nem 5 perc után kell megint, hanem mondjuk 6 óra után.
Tehát naponta 3-4x is tudok szexelni.
S amúgy baromi jó.
9/15 anonim válasza:
A nimfománia súlyos betegség, és akár napi több 100 szex után sem tud kielégülni.
10/15 anonim válasza:
Nem egy nem nimfomán nővel is lehet egy nap 4x szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!