Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk veletek előfordult már hogy csók közben a lány bele böfögött a szátokba ?
Figyelt kérdés
Sajnos én már jártam így és nagyon nem esett jól , oly annyira hogy számomra az egész estére rá vetette a bélyegét !#Dudu.
2022. dec. 31. 09:45
1/13 anonim válasza:
Majd lesz még amikor orrba fog fingani.
3/13 anonim válasza:
Nem fordult elő, azé' azt csak érzi valaki ha böfögnie kell (mindenki szokott) és addig megszakítja a csókot.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát a volt barátnőm , nem szakította meg sajna , jó nagyot , olyan hangosat , puff bele engedett a számba !
Azt hittem , ki fordul a belem .
2022. dec. 31. 12:43
6/13 A kérdező kommentje:
5/ - Ne hidd hogy az neked tetszene .
2023. jan. 12. 23:47
7/13 anonim válasza:
De nekem kifejezetten tetszene. Sztem vagány ha a csaj böfög. De mindegy.
8/13 A kérdező kommentje:
Na oké , ha a csaj hangosan böfög , bár számomra irritáló és illetlenség .
De egészen más ám , ha a csaj akkor böfög egy nagyot a szádba , amikor hevesen csókolózol vele !
Én sem fingok az orra alá s ha meg még is véletlenül , akkor minimum elnézést kérek tőle és én meg el szégyellem magamat , mert nem való és gusztustalan !
Előfordulhat ilyesmi 1x vagy 2x , de nem túl gyakran , mert az már az igénytelenség kategóriába tartozik nálam !
2023. jan. 13. 01:28
9/13 anonim válasza:
A fing meg a böfögés nagyon más. Nem összehasonlítható szerintem. Engem nem zavarna. Persze megértem ha mást meg igen. Passzold le hozzám a csajt. ;)
10/13 anonim válasza:
Jobb esetben egy kis levegő amit lenyelt a colaval vagy a sörrel. Rosszabb esetben friss kaja után egy kis kajás gőz, ugyanúgy lenyelt levegő. Amikor már meg van emésztve az étel nem nagyon böfögünk ezert mondom. Most a cola szénsavjaban vagy a friss kaja gőzében nem tudom mi az undorító. Nekem bejönne. :D Akár még ecigi vagy vizipipa füstöt is lenyelhetné és kibofoghetné mint egy sárkány. :D vagy át bele a számba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!