Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hagyományos szexen kívül előfordult hogy hirtelen intenzív szexuális élményben volt részetek egy váratlan szituációban? Mi volt ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Pár mondatban leírnátok..2022. ápr. 25. 15:08
1/4 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Leestem a vonatról és amikor átment döccenés nélkül a lábamon akkor hirtelen orgazmusom lett váratlanul?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha neked ettől orgazmusod lenne akkor jó egészséget hozzá! :)
De nem. Fantázia? Filmrészlet, egy pasi látványa, egy váratlan érintés, tested keresetlen reakciója. Mittomén.
2022. ápr. 25. 15:48
3/4 anonim válasza:
Nem is bírom felfogni ezt a kérdést, wtf. :D
4/4 anonim válasza:
Értem mire gondolsz, de elég feledékeny vagyok és a Google sem tudott segiteni. Egy elég rég ÉS-ben olvasott vers részlete jutott eszembe. Talán valaki tudja végig a verset (Igazán leirhatná!) Témája baleset (elég realisztikusan leirva). A vége pedig valahogy igy:
És a kislányok bepisiltek,
És a menyasszonyok elélveztek,
És a kisfiuk zsebükbe dugták a kezüket.
Szerintem valami ilyesmire gondolhat a kérdezö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!