Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti mekkora óvszert használtok?
Páromnak XXL méretűt rendeltem, az volt a jó méret. :)
Boltban ekkora nem kapható.
Köszi a válaszokat!
#2.
Nem lehet, hogy csak az önbizalmad kicsike? Vagy lehet, hogy rövid a péniszed, de vastagabb mint az átlag… Nem tűnik túl logikusnak az óvszergyártók részéről, hogy az átlagnál sokkal kisebb legyen a legelterjedtebb, legnagyobb példányszámban legyártott óvszerük, hiszen az automatikusan vásárlói elégedetlenséget okozna… Nekik meg az az érdekük, hogy a vásárlók minél elégedettebbek legyenek, csak a profit érdekli Őket.
#4.
És az XXL-nél kisebb az elszakad rajta, vagy “csak” kényelmetlen neki?
5.
Szakadni akkor szokott ha rossz.minosegu
Ha kényelmetlen az szar érzés ugy dugj?
7.
Nem csak a gumik meretezése más,tudid van aki nem annyira szereti a feszülő ruhákat sem
#8 #9
Persze tudom. :D Csak ezt azért írtam hogy nyilván ha már a hoszt mindenki bekamuzza akkor ezt vajon miért ne tenné?? Főleg hogy igazából az volt a lényeg hogy "egyéb" estén kell komment de itt már egy "nő" azonnal írta hogy a párjának mi kell. Persze csak is mi után pasiként szavazott a "speciális rendelni kell"-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!