Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Használtok síkosítót maszturbálásnál?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 11:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, vazelint
Igen, testápoló krémet
Igen, vízbázisú síkosítót
Igen, szilikonbázisú síkosítót
Igen, egyéb síkosító módszerem van (leírom)
Nem, nem használok semmit
56 szavazat
2/17 anonim válasza:
Nagy ritkán használok, de arra jöttem rá, hogy kókuszzsír sokkal jobb, mint ezek a csuda-szerek
3/17 anonim válasza:
Soha nem próbáltam ilyesmiket.:) 24f
4/17 anonim válasza:
A víz bázisú még viccnek is rossz lenne, mivel egy órán át maszturbálok (általában), ennyi idő alatt még az olajok is beszívódnak és többször kell pótolni.
Kókuszolajat használok, ha használok.
5/17 anonim válasza:
Nem, szerintem ez inkább a metélteknek segít.
6/17 anonim válasza:
hígabb Nivea is tökéletesen megteszi, a kifejezett síkosító már elég luxi :D
7/17 anonim válasza:
Volt amikor már használtam, de többnyire a nélkül úgy simán "parasztosan" marokra és had szóljon 😂
10/17 anonim válasza:
Használok. Megy nélküle is, de sokat verem, és a fitymám húzogatom a makkomon. Tehát egészségesebb sikosítóval, nem szárad annyira ki a bőr a sok veréstől. Meg amúgy jó sok sikosítóval izgatóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!