Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annak mi lenne a következménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak mi lenne a következménye, ha teljesen meztelenül nyitnék ajtót pl. egy foodpanda futár csajnak?

Figyelt kérdés
Alsó gatya nélkül. Illetve ti lányként mit szólnátok hozzá? Volt már ilyen szitu? Mi lett a vége?

2022. dec. 26. 09:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekem van két sztorim ezzel kapcsolatban, hogy hogyan reagálnak a nők ilyen helyzetben. Egyszer még gólyatáborban voltunk elszállásva fiúk lányok vegyesen. Én meg a lány szobatársaim előtt renderesen nem viselkedtem :D Viszont mivel akkoriban elég vézna kis kangörcs voltam, nem lehettem túl vonzzó látvány. A lányok is megnéztek a szemük sarkából, de különösebben nem kommentálták, inkább minél gyorsabban elhúztak a szobából - hanem az egyik sráctól hallottam vissza hogy neki mondta az egyik lány lóbálom előtte a f.rkam, és hogy ezt mégis hogy képzelem. Hát ez elég égő volt, évekkel ezelőtt :/ Most viszont sikerült egy mens physique formát elérjek, 10% körüli a testzsírom, 88 kilósan, szóval van rajtam tömeg, és elég jól definiáltak az izmaim. Ha most lát meztelenül egy nő, nem kapja el a tekintetét hanem végigmér rendesen, meg szokták mondani hogy "jó pasi" vagyok. Szóval, én is tapasztaltam, teljesen máshogy reagálnak egy pucér pasi láttán a nők. A "jó pasit" szeretik, a többit nem akarják nézni
2023. jan. 2. 22:50
 32/34 anonim ***** válasza:
91%

31

Nagyon menő vagy. 😄

Én meg azt tapasztalom, hogy ha egy nő megnéz engem (bárkit) pucéran, a tekintet gyorsan a farokra téved! És ha ott egy szép kívánatos fasz van, akkor majdnem(!!!) tökmindegy milyen a test többi része! Sokkal fontosabb az egyéniség és hozzá egy jó farok!

Te csak gyúrjál és képzeld, hogy jópasi vagy. Én dugom a nőket... 😉

2023. jan. 3. 09:33
 33/34 anonim ***** válasza:
76%
Én nem képzelem hogy jó pasi vagyok hanem tudom, a visszajelzések alapján is. Viszont pont ezért nem dugom a nőket :/ Ha érted..
2023. jan. 3. 16:18
 34/34 A kérdező kommentje:
Én is azt vettem észre, hogy rögtön a farokra téved a tekintet, ösztönösen, reflexből. Volt hogy exem anyja benyitott a szobába mikor pucér voltam, és rögtön arra nézett.
2023. jan. 4. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!