Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi lenne a következménye, ha teljesen meztelenül nyitnék ajtót pl. egy foodpanda futár csajnak?
Figyelt kérdés
Alsó gatya nélkül. Illetve ti lányként mit szólnátok hozzá? Volt már ilyen szitu? Mi lett a vége?2022. dec. 26. 09:56
1/34 anonim válasza:
ennél kevés szánalmasabb dolgot tudok elképzelni. Döbbenet lenne a reakció, és elküldenélek a picsába.
2/34 anonim válasza:
Ha barátnőm előtt csinálnál ilyet, biztosan gerincedet törném ketté.
3/34 anonim válasza:
Ez csak akkor működik , ha te vagy a nő
4/34 anonim válasza:
Egyszerűbb esetben kapsz egy pofontot.
7/34 anonim válasza:
Meztelenul ne. Boxerba vagy törölköző magad korul esetleg.
Ugy mar en is fogadtam futart. Igaz en nő vagyok.
8/34 anonim válasza:
Hát, egy szexuális zaklatás miatti feljelentés kisülhet belőle.
9/34 anonim válasza:
Meztelenül szerintem sem kellene, de azért boxerba, törölközőbe, esetleg félmeztelenül. Ha jó a felsőtested, akkor majd biztos tetszek a csajnak
10/34 anonim válasza:
Nálunk itt egy vidéki nagyvárosban tudok ilyen esetekről. Az egyik tízemeletesben volt egy padi aki mindig meztelenül volt otthon és az ajtaja is nyitva volt. A fodrásznál is erről beszélgettek a nők...
A másik egy kertes részen volt ott meztelenül jött ki az ember amikor a postás hölgy kereste , elnézést kért és azt mondta vesz fel valamit , visszajött egy pulóverben ami ugye derékig takarta de persze a farka így is kinnt volt és így vette át az ajánlott levelet...
Tudtommal egyiknek se lett következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!