Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi lenne a következménye, ha teljesen meztelenül nyitnék ajtót pl. egy foodpanda futár csajnak?
Figyelt kérdés
Alsó gatya nélkül. Illetve ti lányként mit szólnátok hozzá? Volt már ilyen szitu? Mi lett a vége?2022. dec. 26. 09:56
11/34 anonim válasza:
A saját lakásodban azt csinálsz, amit akarsz. A futár csaj temperamentumától függően nevet, nem kommentálja, vagy hasonló. Ha csak nincs félkeményen 20 centis farkad vagy Henry Cavill szintű felsőtested, nyugodj meg, nem fogja érdekelni. Amúgy ha egy ember dolgozni megy, egyik helyről rohan a másikra, és kap egy ilyen túl direkt ajánlatot, még pasiként sem annyira izgatja fel, hacsak nem nagyon jó a nő, akit nem lehet kihagyni. És a rossz hírem az, hogy ezek többnyire nem olyanok.
12/34 anonim válasza:
Ha kicsi a farkad és szar a tested akkor kinevet. Ha nem vagy gáz akkor meg szólna a főnökének és az az étterem többet nem szállítana neked ki kaját.
13/34 anonim válasza:
és honnan tudod, hogy a futár majd csaj lesz? vagy vársz, hátha csaj lesz, csenget, megnézed, aztán gyorsan levetkőzöl, és úgy nyitsz ajtót? :D
14/34 anonim válasza:
Futár vagyok,helyesnek tartott.Woltozom.Ha ilyet tenne egy helyes nő akkor egy fél óram vagy 1 óram lenne neki úgy hogy kiveszem magam arra az 1 órára de csak ha nincs mas csomag,de akkor kérdezzen is nyugodtan rá a csaj hogy más borravalót is adna..
15/34 anonim válasza:
Lány vagyok, albiban élek, esténként gyakran van itt a barinőm. Sokszor nyitottunk ajtót futárnak bugyi+trikó összeállításban de még soha egy se mert bepróbálkozni, pedig mind látta, hogy nem pasival vagyok hanem egy másik lánnyal. Szóval ne reménykedj... 😄
16/34 anonim válasza:
Nem vagyok futár csaj, de ha az lennék, ilyen esetben annyit mondanék a pasinak, hogy három percen belül át tudja venni a ház előtt a járdán, amit rendelt.
Ha kijön - akár ruhában, akár egy szál farokban, - három percen belül és és fizet, oké, hanem nem, az is rendben, visszavinném a kajáját, és elmondanám, hogy mi történt.
A cég meg majd eldönti, hogy vállalnak-e ezek után kiszállítást erre a címre vagy nem.
17/34 anonim válasza:
Utolsó,futár vagyok..Ez nem így megy..Lakásig viszed a kaját..Nincs idő várni ra.
18/34 A kérdező kommentje:
Én általában meztelenül vagyok otthon. Eléggé nyitott ember vagyok, és a mai világban szerintem már bármit el lehet képzelni.
2022. dec. 26. 13:08
19/34 anonim válasza:
"és a mai világban szerintem már bármit el lehet képzelni"
Elképzelni én is sok mindent el tudok. Pl. hogy ebben a helyzetben futárként beborítom a kajádat a küszöbön túlra az előszobába.
20/34 anonim válasza:
Futár vagyok. Meztelenül még soha, de gatyában elég sokszor nyitnak ajtót pasik, néha felül sincs semmi. Nem tudnék olyan esetet amikor megkívántam volna, főleg mert a többség azért nem egy Chris Hemsworth. De aki jól nézett ki, azzal sem. Egyszer volt, hogy egy srácnak gatyában merevedni kezdett (esélyes hogy miattam), észre is vettem, ő is látta, hogy észreveszem, de inkább zavarban volt. Mindketten úgy csináltunk, mintha semmi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!