Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annak mi lenne a következménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak mi lenne a következménye, ha teljesen meztelenül nyitnék ajtót pl. egy foodpanda futár csajnak?

Figyelt kérdés
Alsó gatya nélkül. Illetve ti lányként mit szólnátok hozzá? Volt már ilyen szitu? Mi lett a vége?

2022. dec. 26. 09:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"Én általában meztelenül vagyok otthon."

nyáron én is, mégis felveszek valamit, ha futárt várok

2022. dec. 26. 13:18
 22/34 anonim ***** válasza:
91%
na most vagy melegek találnak be rendszeresen, vagy nőnek hisznek, nyilván valami olyat veszek fel, amiben nem gond, ha egy vadidegen meglát 😆
2022. dec. 26. 13:43
 23/34 anonim ***** válasza:
69%

Ugye az meg van, hogy a rendeléskor nem tudod h milyen nemű ember hozza ki a goNbáspidzádat?

Ha helyes meztelen fiú vagy, akkor épp le is szophatnál, de szívesen meg is raklak, mert a következő rendelő pont annyira érdekel, mint a te kajád: semennyire

De baszni jó es ezt az egész fing kérdést te is csak ezért írtad ki :D

2022. dec. 26. 14:10
 24/34 anonim ***** válasza:
83%

Azért azt kihallja milyen nemű ember hívja fel 98%ban.

Ettől függetlenül ne lepődj meg ha rácsapja a z ajtót a kukacodra.

2022. dec. 26. 14:55
 25/34 anonim ***** válasza:
83%
Egyik fb futárcsoportban röhögtünk már ilyen hapin. Hamar híre megy, ha ebből valaki rendszert csinál. Jót lehet rajta poénkodni. :D Amúgy pont leszarom, ki és miben nyit ajtót. A Woltnál úgyis szállítunk szexshopból is. Azzal sem poénkodhatunk a vevőnek, pedig néha nehéz megállni. :D
2022. dec. 26. 20:36
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

Biztos kiröhögném a kis himbilimbit, akár milyen jó faszi lennél.

Esetleg boxerben, vagy félmeztelenül több sikered lenne, mint pucéran. Másik meg az, hogy nyilván sok embernek felháborító, gondolom nincs szükséged feljelentésre, verésre, stb. 😃

2022. dec. 26. 23:30
 27/34 Oldfire ***** válasza:
100%
Csomagos koromban rendszeresen jöttek ki meztelenül nők is pasik is. Szinte minden korosztályból.
2022. dec. 27. 08:00
 28/34 A kérdező kommentje:

Saját lakásban hiába jelent fel, ha meztelenül nyitok ajtót, amíg nem lépem át a küszöböt.

23-as! Rühellem a gombás pizzát.

2022. dec. 27. 08:32
 29/34 anonim ***** válasza:
90%
Mi meg a pötsmutogató hülyegyerekeket rühelljük...
2022. dec. 28. 10:31
 30/34 anonim ***** válasza:
84%

Semmi következménye nem lenne. A futár csajnak vagy tetszik a látvány vagy nem. Vagy lesz egy jó napja, vagy pedig elkönyveli magában, hogy ez nem normális :)

Én is adtam már utbaigazitást, meztelen , és vettem át szórólapt is meztelen, de nyáron hőségben.

2022. dec. 29. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!