Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi lenne a következménye, ha teljesen meztelenül nyitnék ajtót pl. egy foodpanda futár csajnak?
"Én általában meztelenül vagyok otthon."
nyáron én is, mégis felveszek valamit, ha futárt várok
Ugye az meg van, hogy a rendeléskor nem tudod h milyen nemű ember hozza ki a goNbáspidzádat?
Ha helyes meztelen fiú vagy, akkor épp le is szophatnál, de szívesen meg is raklak, mert a következő rendelő pont annyira érdekel, mint a te kajád: semennyire
De baszni jó es ezt az egész fing kérdést te is csak ezért írtad ki :D
Azért azt kihallja milyen nemű ember hívja fel 98%ban.
Ettől függetlenül ne lepődj meg ha rácsapja a z ajtót a kukacodra.
Biztos kiröhögném a kis himbilimbit, akár milyen jó faszi lennél.
Esetleg boxerben, vagy félmeztelenül több sikered lenne, mint pucéran. Másik meg az, hogy nyilván sok embernek felháborító, gondolom nincs szükséged feljelentésre, verésre, stb. 😃
Saját lakásban hiába jelent fel, ha meztelenül nyitok ajtót, amíg nem lépem át a küszöböt.
23-as! Rühellem a gombás pizzát.
Semmi következménye nem lenne. A futár csajnak vagy tetszik a látvány vagy nem. Vagy lesz egy jó napja, vagy pedig elkönyveli magában, hogy ez nem normális :)
Én is adtam már utbaigazitást, meztelen , és vettem át szórólapt is meztelen, de nyáron hőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!