Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány be van rúgva,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány be van rúgva, akkor utána könnyen meg tudom dugni? Vele fogok szilveszterezni és kijelentette, hogy nagyon be akar rúgni.

Figyelt kérdés
Most legalább ledolgozom rajta, hogy már 3 hónapja udvarlok neki és még nem volt semmi.
2022. dec. 24. 08:35
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 49!

Nem írhatsz ki bármit..Plusz hiába nem vállalod fel a neved az IP címed bármikor kiadja feljelentésre a szolgáltató..A VPN sem véd meg..Nem egy gyakoris üggyel találkoztam már.

BTK szakjogász vagyok.

2022. dec. 26. 10:12
 42/49 anonim ***** válasza:
14%

#50, nyilván nem bármit. Ha valakit kifejezetten felszólítasz, győzködsz, zaklatsz valamilyen illegális tevékenységre, akkor el tudom képzelni. De csak azt, hogy kiírja valaki, hogy mi a vágya, vagy mit szeretne (senki által nem tudható, mennyi valóságalappal), ha erre odakommentálod, hogy már a kiírás miatt bajban lenne, akkor melegítsd még kicsit az iskolapadot.

Akkor engem is jelents fel a lovak miatt meg a 76 centis farkam miatt :D Majd a bíróságon előcsapom bizonyítékként :D

2022. dec. 26. 10:19
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó , röhöghetsz itt, de az 50.válaszoló jól leírta .

Mindegy , hülye vagy és az is maradsz .

2022. dec. 26. 10:28
 44/49 anonim ***** válasza:
0%
#51, ez már túl megy a vágyakon.
2022. dec. 26. 10:29
 45/49 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodjon le, karácsonykor összejöttünk. Nem kellett se pia se semmi, csak még szűz volt a lány.
2022. dec. 26. 11:12
 46/49 anonim ***** válasza:
37%

#48 igen, bár van más szakvizsgája is.

A kommented többi része baromság. Házas vagyok, jutok máshogy is nőhöz, és nem szexelek ittas pinákkal. Továbbá senkinek semmi baja nem lesz attól, ha egy nő részegen igent mond és szexel. Ahhoz a nőnek feljelentést kell tennie, hogy eljárás induljon.

2022. dec. 26. 14:06
 47/49 anonim ***** válasza:
39%

Ha nyolc napon túl gyógyuló sérülése lesz egy ilyen estétől, akkor azt az orvos teszi meg .( ha anyád orvos , akkor ezt tudhatnád)

Házas férfi vagy és így beszélsz a másik nemről?

2022. dec. 26. 15:19
 48/49 A kérdező kommentje:
55-ösnek ment a zöld
2022. dec. 26. 16:26
 49/49 anonim ***** válasza:
39%
Hát kérdező , ha csak így jutsz el a szexig, akkor nem lehetsz egy főnyeremény .
2022. dec. 26. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!