Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány be van rúgva, akkor utána könnyen meg tudom dugni? Vele fogok szilveszterezni és kijelentette, hogy nagyon be akar rúgni.
12es vagyok
Nem vagyok frigid
De nekem nem kell pia a szexhez sot kimondottan utalom ugy a szexet.
Vagyis vagy iszok vagy szexelek. A ketto egyutt nem jo.
Szüleim jogászok( apukám ráadásul büntetőügyész) . Csak úgy szólok, hogy egy ilyen kiírás miatt is már bajban lehetnél kérdező .
Nem beszámítható állapotban lévővel a nemi közösülés (akár ő igent mondott rá ) következményeket von maga után .
Drága , anyád sebész ?
Attól függetlenül , hogy te kihasználnád az első ittas lányt, mert másképp nem jutnál szexhez , a leírtak érvényesek.
Nyilván az elkeseredett férfiak bármit megtennének azért , hogy végre nő közelébe kerüljenek .
#46, ebből is látszik, hogy apukád az ügyész, és nem te, ha ilyen hülye vagy.
Már miért lenne bajban egy ilyen kiírás miatt? Ez egy nevenincs anonim fórum, ide bárki kiírhat bármit, mindenféle valóságalap nélkül. Én is kiírhatom, hogy lovakat akarok dugni és 76 centis a farkam.
Ha valójában megtörténik a dolog, az már persze másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!