Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány be van rúgva,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány be van rúgva, akkor utána könnyen meg tudom dugni? Vele fogok szilveszterezni és kijelentette, hogy nagyon be akar rúgni.

Figyelt kérdés
Most legalább ledolgozom rajta, hogy már 3 hónapja udvarlok neki és még nem volt semmi.
2022. dec. 24. 08:35
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Igazatok van, akkor csak kinyalom.
2022. dec. 24. 13:23
 32/49 A kérdező kommentje:
Inkább nyalagold :)
2022. dec. 24. 14:44
 33/49 anonim ***** válasza:
60%

12es vagyok

Nem vagyok frigid

De nekem nem kell pia a szexhez sot kimondottan utalom ugy a szexet.

Vagyis vagy iszok vagy szexelek. A ketto egyutt nem jo.

2022. dec. 24. 16:22
 34/49 anonim ***** válasza:
12%
A barátnőm kicsit iszik (társaságban), hamar elkezd zsibbadni, és azt súgja, most bármit csinálhatnál velem. Egyszer nyitottam egy finom rumot, és egy kicsit ittunk. A hatás talán éppen az ellenkezője lett. Hagyott mindent, de nem élvezte úgy, mint színjózanon. #36 első bekezdésével egyetértek, a többi (és még sokaké) inkább ijesztgetés a te estedben.
2022. dec. 24. 16:30
 35/49 anonim ***** válasza:
28%
#42 attól hogy egy nő részeg még nem tudja bárki megdugni! Az úgymond könnyedén ismerkedő lányokra meg mindenhol nagy a kereslet és hamar kiszúrják a "cápák" maguknak.
2022. dec. 25. 01:37
 36/49 anonim ***** válasza:
39%
#44 nincs ezzel gond amíg (!) a nő nem mondja hogy nem. Onnantól kezdve erőszak akár részeg a csaj akár nem. Gondolom ha részegen pár búza elkapna és ugyanezt vezetnék elő - hát részeg volt így megkezeltük a púzóját - már kevésbé lenne ugyanez a véleményed.
2022. dec. 25. 21:59
 37/49 anonim ***** válasza:
22%

Szüleim jogászok( apukám ráadásul büntetőügyész) . Csak úgy szólok, hogy egy ilyen kiírás miatt is már bajban lehetnél kérdező .

Nem beszámítható állapotban lévővel a nemi közösülés (akár ő igent mondott rá ) következményeket von maga után .

2022. dec. 26. 08:07
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezt a témát hagyd meg a papának. Az én anyám orvos, mégsem műtenélek meg.
2022. dec. 26. 08:51
 39/49 anonim ***** válasza:
13%

Drága , anyád sebész ?

Attól függetlenül , hogy te kihasználnád az első ittas lányt, mert másképp nem jutnál szexhez , a leírtak érvényesek.

Nyilván az elkeseredett férfiak bármit megtennének azért , hogy végre nő közelébe kerüljenek .

2022. dec. 26. 08:59
 40/49 anonim ***** válasza:
36%

#46, ebből is látszik, hogy apukád az ügyész, és nem te, ha ilyen hülye vagy.

Már miért lenne bajban egy ilyen kiírás miatt? Ez egy nevenincs anonim fórum, ide bárki kiírhat bármit, mindenféle valóságalap nélkül. Én is kiírhatom, hogy lovakat akarok dugni és 76 centis a farkam.

Ha valójában megtörténik a dolog, az már persze másik kérdés.

2022. dec. 26. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!