Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány be van rúgva,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány be van rúgva, akkor utána könnyen meg tudom dugni? Vele fogok szilveszterezni és kijelentette, hogy nagyon be akar rúgni.

Figyelt kérdés
Most legalább ledolgozom rajta, hogy már 3 hónapja udvarlok neki és még nem volt semmi.
2022. dec. 24. 08:35
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
Kedden be is vásárolok jó sok piát, meg kotont. Mert sztem egy nem lesz elég. Addig már ki se verem.
2022. dec. 24. 08:37
 2/49 anonim ***** válasza:
88%

Nem feltétlen. Amúgy ha tényleg rendesen lerészegedik akkor még egy jó élmény sem lesz(nem csak neki, neked sem).

Egy bizonyos alkoholmennyiség után pedig már nem beszámítható az ember, normális ember nem akkor kezd el kezdeményezni amikor a másik fél már dönteni sem tud.

2022. dec. 24. 08:45
 3/49 anonim ***** válasza:
84%
Csak szólok, ha nincsen magánál és te úgy fekszel le vele az nemi erőszak.
2022. dec. 24. 08:46
 4/49 anonim ***** válasza:
84%
Ha nagyon ittas, és akarata ellenére megdugod, lesz boldog új éved a rendőrségen és a bíróságon.
2022. dec. 24. 08:48
 5/49 anonim ***** válasza:
73%

A boriben az ilyeneket eloszor szinten onkivuleti allapotra verik, majd jol ledolgozzak rajta, h meg nem volt semmi.

A rossz hir az, h sem ovszert, sem vazelint nem fognak hasznalni…

2022. dec. 24. 08:50
 6/49 anonim ***** válasza:
59%

"3 hónapja udvarlok neki"

Akkor az felejtős, de sok sikert

2022. dec. 24. 08:59
 7/49 anonim ***** válasza:
56%

Sok nő könnyebben adja magát, ha iszik. A mérték viszont rohadtul nem mindegy. Beszámíthatatlan emberrel sosem szabad szexelni.

Ráadásul az élmény sem olyan jó. Nekem a feleségem rúgott be egyszer baromira, és mondogatta, hogy de, de, dugjál meg. Mondom dehogy is, hát szín részeg vagy. De ő csakazértis erősködött, meg nekiállt sértegetni, hogy milyen férfi vagyok, hogy részeg nőre már fel sem áll, stb. Egy idő után eluntam a dolgot, felkeményítettem és megdugtam. Közben csak feküdt, jó szar élmény volt. Másnap semmire sem emlékezett.

2022. dec. 24. 09:03
 8/49 anonim ***** válasza:
74%
Spiccesig aranyos, az ordenáré módon bekarmolt nőt megdugni inkább olyan élmény amit nem akarok. :D :D
2022. dec. 24. 09:20
 9/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meg a pár erkölcscsősznek is a börtönös választ. Nyilván nem totálrészeg lesz, csak spicces. Akkor már bele fog menni. Csók volt sok, de az nekem semmi. Tovább meg nem akarok várni, mert tele vannak a golyóim. 7-es az utolsó mondatod bíztató :P
2022. dec. 24. 09:27
 10/49 A kérdező kommentje:
Meg gondolom ő sem naív, és tudja ha be fog rúgni, akkor megkapja tőlem.
2022. dec. 24. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!