Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogyha egy átlag lakásos prostihoz nagyon sokszor (hetente többször) megyek, akkor előbb vagy utóbb fel fogja ajánlani a gumi nélküli szexet?
Elég sok helyen olvastam már ezt, de nekem ez nem túl szimpatikus és bizalomgerjesztő, ha igaz… Nem is mennék bele.
Csak kiváncsi vagyok, hogy valóban igaz e ez a pletyka.
Ez nem ilyen törvényszerű, prostifüggő.
Van, aki -megfelelő juttatásért cserébe- először is vállalná, van, aki már azért is elküld, ha szóba hozod, hiába vagy nála 100. alkalommal.
1-es írta le jól
utóbbi 10 évben volt aki elsőre már bedobta hogy mehet natúrba a popsi, volt akihez fél évig járkáltam vissza és utána lehetett natúrban, más meg konkrétan megmondta hogy plusz pénzért mehet gumi nélkül
Főleg a 40 feletti vonalnál volt ez
meg a lényeg sose te hozd fel a témát, hanem ők
Hát nekem egy sem ajánlotta fel.
Sőt, soknál eleve ki van írva az adatlapján, hogy gumi nélkül próbálkozók kerüljék.
#5.
Ez így van, de soknál ki van írva, hogy nem vállal romákat sem, aztán meg a képeken látszik hogy roma pénisz van a szájában…
Sok kiírja, hogy napi szinten csak 2-3 vendéget fogad, de ez sem feltétlenül igaz…
Nagyon sok dolog amit kiírnak, az csak marketing, hogy az igényesebb rétegeket is megnyerjék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!