Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti fiúknak szokott összejönni tiniként barátnő, az átlagos fiúknak meg inkább 20 felett lesz először?
Mitől átlag feletti egy fiú? Tegnap buliban voltam, egy fiú pedig, aki a barátnőim egybehangzó véleménye szerint nem nézett ki jól, láttam, hogy nagyon megnézett magának, többször is hozzám ért a tánctéren. Végül mikor látta, hogy szétszóródtunk, berántott maga mellé, kijelentette, hogy táncolni fogok vele. Nem volt agresszív, ellenben nagyon is határozott, én meg full kikészültem tőle, naná, hogy mentem táncolni. Megragadott a csípőmnél, és magához rántott, úgy táncoltatott a You spin me round-ra.
Ezek alapján ez a fiú átlagos lenne, csak mert nem néz ki jól? A csávó kb 170 centi tömör férfiasság volt kamasz testbe zárva. Nekem több, mint átlag feletti volt🤷♀️
17/L
Én magamat nagyon átlag alattinak mondanám és 14 voltam amikor először volt barátnőm. Igaz vele csak egy évvel később feküdtem le, mert se ő se én nem voltam felkészülve.
Azóta is gyönyörű barátnőim voltak. Szerintem nem ettől függ.
Én egyet értek veled.
Én átlagos vagyok: Tehát nem X6-ossal járok, nem vagyok kigyúrva mint állat (jó, kövér se vagyok, átlagos testalkatú), tanulok, dolgozok, az ismerőseim normálisnak tartanak. Nemigazán járok bulikba, mert a drog meg a pia nem hoz lázba. De mondjuk vitorlázni, biciklizni stb szoktam. Tehát átlagos minden, és nincs is még csajom. Majd lesz, nincs kőbe vésve, hogy 20 évesen legyen meg a fél város....
Úgy jöttem össze gimiben az első pasimmal hogy nem tudtam mekkora van neki.
Nincs röntgen szemünk és akkor még azt se tudtam mi számít átlagnak vagy nagynak 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!