Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel nehezebb összejönni egy formás, telt keblű dögös csajjal, mint egy vékony modellalkatú szép lánnyal?
Ha löttyedt nagy mellűvel is beéred, akkor nem nehezebb. Sajnos sokaknak (pasiknál is) státuszszimbólum a nagy mell., nem pedig azért van olyan csajok, mert szeretnék.
30F
#2: Szövegértés egyes, mert ezt a két opciót említettem:
* formás, telt keblű barátnő
vs
* vékony, KISCICIS, modellalkat
Az, hogy a nagymellű csajod/exed vékony vagy husisabb az engem most nem izgat, a mellméretre helyeztem a hangsúlyt a kérdésben.
Könyörgöm menj el Bp egy plázába, állj meg egy ponton 1 órára. Es nézd a parokat... Latni fogod, hogy ez mekkora baromság...
Van rengeteg jó csaj, akiknek tök gaz pasija van. Ahogy van rengeteg jó pasi is, akiknek ronda csaja... Tök nem azon múlik, ki milyen testalkat, meg mekkora a farka...
Kölcsönös kémia, na meg az előadasmód... En bilag eletemben egy alacsony dagadt pasi voltam. Mostmár kopaszodok is,bpénzem sincs. Mégis mindig dögös csajaim voktak, es most feleségem is 1 fejel magasabb. Nagymellű 50kg, karcsú, széparcú...
Duma kell a csajokhoz es személyiség. Aki mast mond, az egy a farkával jatszó kis luzer.
Mindkét kérdésere a válasz: ugyanannyira.
Nem attól függ, hogy ki mit kedvel az ágyban hogy milyen a testalkata, s nyújtani is ugyanazt kell: figyelni rá maximálisan és azt "nyújtani" amit szeret.
Bár vannak golddiggerek, de képzeld el a szép nőknek is van szívük, lelkük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!