Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 60-as 70-es években hogyan reagáltak a lányok arra ha egy fiúnak kicsi volt a pénisze? Átlag alatti pl.
Szerintem nem nagyon tudták, hogy mi a nagy meg a kicsi. Azt sem igazán, hogy mi fán terem a pénisz.
Nagymamám nagyon szabad erkölcsű nő volt (48-as születésű). Miniszoknyát hordott, apró bikinit stb. Mégis meglepődött, amikor a nászéjszakán a papámmal “találkozott”. Azt hitte, hogy valami betegsége van, mert nem volt fanszőrzete. Korábban pedig csak azt hallotta a barátnőitől, hogy a pénisz az egy szőrös valami.
Ebből kiindulva az átlag magyar háziasszony szerintem nem reagált sehogy. Volt ami volt.
Szerintem ugyanúgy mint most. A 60-as, 70-es években, meg korábban is, simán kibeszélték a csajok egymás között. Meg nagyon nem éltek szüzies életet, sokat buliztak, ittak és dugtak is. Persze most tagadják, de hazudnak. :)
Az építőtáborok is erről szóltak.
6os
Inkább te mit keresel itt? Ez az ország legnagyobb anonim oldala, mégis hol kérdezne meg ilyesmit, ha nem itt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!