Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet itt találni szexpartnert ?
Hogyne lehetne. Ha megfelelsz az elvárásoknak. Bármilyen kapcsolatra lehet partnert találni, még szűztelenítésre is, tapasztalatszerzésre stb.
Debrecen környékéről viszonylag kevesen vannak. Ezért nem ez itt a fő profilom.
Nők:milyen legyen egy normális privát amire válaszoltok egy szexuális jellegű válaszotoknál?
Én férfiként elég sok lánnyal leveleztem innen, persze sok el is halt meg ghosting lett a vége. De kb 6-7-tel találkoztam is innen, amiből nagyobbrészt szex (is) lett. Sőt ami számomra kifejezetten meglepő volt, a párommal hármasozáshoz is találtunk innen lányt, kétszer is (volt még ezen kívül 4-5, aki szintén érdeklődött innen, volt akivel már telefonálás is volt, de ezek végül eltűntek idő előtt, vagy fantáziálgatáson túl mégsem gondolták ezt komolyan).
Azt mondják, hogy harmadikat összehozni személyes ismeretség nélkül, vagyis online, szinte lehetetlen feladat, plusz lányt meg hatványozottan az. Így ehhez képest nem csak az a meglepő, hogy nekünk többször is sikerült, hanem az, hogy jórészt innen a gyakoriról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!