Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet itt találni szexpartnert ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet itt találni szexpartnert ?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat írjatok
2022. dec. 21. 09:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%

Hogyne lehetne. Ha megfelelsz az elvárásoknak. Bármilyen kapcsolatra lehet partnert találni, még szűztelenítésre is, tapasztalatszerzésre stb.

Debrecen környékéről viszonylag kevesen vannak. Ezért nem ez itt a fő profilom.

Nők:milyen legyen egy normális privát amire válaszoltok egy szexuális jellegű válaszotoknál?

2022. dec. 21. 10:56
 22/31 Hans Pötterman ***** válasza:
31%
Lehet, én még az asszonyt is itt találtam meg.
2022. dec. 21. 11:05
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
Eddig aki benne lett volna, az nekem szinten aluli volt. Aki külsőre jó, az meg foglalt.
2022. dec. 21. 11:05
 24/31 anonim ***** válasza:
27%
egyáltalan nem nehéz
2022. dec. 21. 11:15
 25/31 anonim ***** válasza:
32%
Sok száz üzenetem van, mert a kanos majmok mindenkire ráírnak itt, aki csaj. Persze olvasás nélkül megy a tiltás. Szóval, ha akarnám valószínű, hogy lehetne.
2022. dec. 21. 13:02
 26/31 anonim ***** válasza:
Már nehéz sajnos 43 f
2022. dec. 21. 18:46
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
25-ös vagyok, a 40%-osok leszavaztak, gondolom magukra ismertek, de ettől a tény az tény.
2022. dec. 21. 20:14
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
#25 Te igazi f...szköszörű vagy...
2022. dec. 21. 21:13
 29/31 anonim ***** válasza:
29%

Én férfiként elég sok lánnyal leveleztem innen, persze sok el is halt meg ghosting lett a vége. De kb 6-7-tel találkoztam is innen, amiből nagyobbrészt szex (is) lett. Sőt ami számomra kifejezetten meglepő volt, a párommal hármasozáshoz is találtunk innen lányt, kétszer is (volt még ezen kívül 4-5, aki szintén érdeklődött innen, volt akivel már telefonálás is volt, de ezek végül eltűntek idő előtt, vagy fantáziálgatáson túl mégsem gondolták ezt komolyan).

Azt mondják, hogy harmadikat összehozni személyes ismeretség nélkül, vagyis online, szinte lehetetlen feladat, plusz lányt meg hatványozottan az. Így ehhez képest nem csak az a meglepő, hogy nekünk többször is sikerült, hanem az, hogy jórészt innen a gyakoriról.

2022. dec. 22. 01:22
 30/31 anonim ***** válasza:
🤣Aha. És hogyan írtátok ki a kérdéseket húsaim? Hány felhasználó kellett hozzá?
2022. dec. 22. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!