Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen marha nehez szexpartnert találni ferfikent Budapesten? 25/F
Mert béka kacsa vagy, azé'!! :D :D
Átlag pofával válogatsz és jó nőt akarsz.. Ismerem a magunkfajtát! :D :D :D
Szerintem nem nehéz találni, csak tudni kell keresni. Ez lehet hülyén hangzik, de egy szexkapcsolat sem abból áll, hogy "szia dugunk?... persze..". Hanem valamilyen szinten meg kell ismerni a másikat, el kell csábítani és flörtölni kell vele. Szóval gyakorlatilag "csajozni" kell és fel kell húzni a másikat vagy felkelteni az érdeklődését ami valóban nem a legegyszerűbb dolog, de ez csak így megy. Utána szimplán megbeszélitek egymással, hogy ez nem komoly kapcsolat csak szex vagy ilyesmi.
De egyébként nem gondolnám én, hogy nehéz lenne. Persze úgy nehéz, hogy nem teszel érte csak vársz a csodára vagy esetleg nem jól próbálkozol.
Kinek mi....
Nekem nem nehéz, de egyébként nem vagyok egy jó pasi.
Inkább a szürke átlagba sorolom magam, de eladom magam a dumámmal.
És igen, csak neten keresgélek😉
33/F
Nekem csak az kene, hogy adjon egy eselyt, es onnantol, ha szex a tema en mar otthonosan mozgok. 🤣
De tenyleg, valahogy ugy is erzem, hogy en ebben nem vagyok rossz. Figyelek nagyon a partneremre es teljesen rahangolodok szexnel, hogy minel nagyobb elvezetet adhassak meg szamara. Ha O is partner benne, szeretem a vegletekig fesziteni a lany elvezkedesi idejet is, en azt vallom, hogy nem csak az orgazmus jo a szexben, hanem az elotte levo masodpercek elnyujtasa is nagyon fontos, hogy minel tobb idot eljen at ebbol egy lany, es hogy a vegen minel nagyobb orgazmusa lehessen, aminek te magad vagy az eloidezoje.
En nagyon nem az a fajta srac vagyok, aki berakja, es elmegy 10 mp-en belul, hanem inkabb az aki negyed orak telnek el, de meg mindig nem rakta be, es csak huzza vele a lany agyat, kozben persze folyamatosan ereztetven vele, hogy barmikor berakhatna, de egyenlore meg nem teszi ezt meg. Helyette csak erzekien osszefonodik a testevel, az arcat a nyakaba furva csokolgatja, majd gyenged csokok kozepette oleli at a hatat az egyik kezevel, mig a masik kezevel a feneket markolassza finoman. Es meg sorolhatnam ezeket... 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!