Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet marha nehéz felizgatni, ezen lehet javítani?
Figyelt kérdés
A barátnőm második barátja vagyok, az előző pasija az képes volt elszöszölni a sok orállal, meg simogatással, meg ilyesmi mert elvileg élvezte. Nálam az lenne az előjáték célja hogy a barátnőm kellően nedves legyen a jó szexhez, de a vele soha nem feküdtem még le síkosító nélkül. És elvileg ő sem élvezi. Amúgy nagy odaadóan tud kényezteti, meg imádom ha kikötöznek és úgy játszanak velem. Egy héten kb 3x kikötöz és imádom. Szóval igazából szerintem minden jó! Mit gondoltok?2020. máj. 11. 21:36
1/10 anonim válasza:
Ha az előző barátja fel tudta izgatni, akkor veled van a gond. Vagy nem passzoltok egymáshoz.
2/10 anonim válasza:
Te kb azonnal azt akarod, h téged kényeztessen. Az előző pasija, jobban foglalkozott vele, és fel is tudta izgatni.
3/10 anonim válasza:
Hát barátocskám, sokat kell még tanulnod. Kezdésnek azt az alapvetést, hogy attól, hogy gondoskodik rólad, még neki nem feltétlen lesz jó, nem biztos, hogy boldog. Nem ártana mondjuk odafigyelni rá, hogy neki mi a jó, mert jelenleg rólad csak annyi pozitívum mondható el, hogy tisztán látod a helyzetet. Az viszont már kevésbé pozitív, hogy ebből csak az látszik, hogy rohadtul önző vagy.
27F
4/10 A kérdező kommentje:
De szerintem ő is szokta élvezni... De mit csináljak hogy jó legyen?
2020. máj. 11. 22:14
5/10 anonim válasza:
Ama mondatod hogy "Nálam az lenne az előjáték célja hogy a barátnőm kellően nedves legyen a jó szexhez" tökéletesen leírja a hozzáállásod. A partnered nem azért akarod felizgatni hogy neki jó legyen, hanem hogy utána neked jó legyen. Te leginkább magadra figyelsz a szexben és nem a másikra. Így is mázlista vagy, hogy a párod veled van (még...).
6/10 anonim válasza:
Akkor te sub vagy gondolom.
Beszéltél vele erről? Nem lehet, hogy ez nem izgatja? Èn pl. sose tudnék felizgulni egy sub pasira.
Meg nem foglalkozol vele. Az előző pasija meg igen.
7/10 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy egy domina a csajod és csak erre izgul?
8/10 A kérdező kommentje:
Attól se nedvesedik, nagyon kedves szokott lenni, de nem szexi, nem annyira olyan mint mikor mások csinálták nekem!
2020. máj. 11. 23:11
9/10 anonim válasza:
Akkor nem domina. És nem élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!