Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ilyen marha nehez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen marha nehez szexpartnert találni ferfikent Budapesten? 25/F

Figyelt kérdés
Kiirta egy lany is ezt a kerdest par oraval ezelott, gondoltam felteszem ezt srackent is, hogy lassam milyen reakciok jonnek ra. ;)

2022. dec. 16. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

De ha te ezt keresed és rögtön felajánlkozna egy csaj akkor te rögtön meg is dugnád?

Borzalom hogy ma már nem megy beszélgetés , az udvarlás és az hogy megismerjék egymást.

Annak van egy varázsa amikor elmennek sétálni, beszélgetni vagy éppen vacsorázni és közben átkarolja, hízeleg és bókol neki.

Alig várja ilyenkor a csaj is hogy megcsókolja.

Majd kialakul az néhény randi után hogy bizony mindketten szexelni akarnak.

A csaj legalább annyira várja , hanem jobban mint a férfi.

Persze ez a csajok hibája is hogy ilyen téren nincs tartás és elvárás náluk sem.

Mint ahogy itt előttem írja: " Tudsz csajozni? "

Ezek szerint halvány fingod nincs neked se, meg a többieknek se erről.

2022. dec. 17. 05:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#11 Amiről te írsz, az a csajozás egyik formája. De nem az egyetlen. A csajok egy része aznap megdugható, amikor megismered. Ha velük ezt a beszélgetős-randizós dolgot játszod be, pancsernek fognak nézni.

A másik típus az, amiről te is írsz. Polgári leánykák ismerkedési rítusa, enyhe túlárazott kávézóillattal, activity délutánok és olcsó wellnesshétvégék előszelével.

De van olyan nő is, aki éppen foglalt, vagy te vagy foglalt, ezért nem lehet így rányomulni, de randizni sem lehet közvetlenül hívni.

Tehát ne reagáld túl ezt a beszélgetős-udvarlós dolgot, mert sok nő bizony arra vágyik, hogy csibészesen átkarold, megcsókold, éreztesd vele fizikálisan is, hogy te vagy a férfi.

Az egyetemen a legjobb nőt így buktam el. Sétáltunk, beszélgettünk órákig tök jól, aztán hagytam az öltözőjében egy rózsát egy mozijeggyel. Azt gondoltam, hogy egyértelmű a dolog. Nem volt az. Meg kellett volna fognom a seggét, nekibaszni a falnak és lesmárolni. Utólag próbált utalni rá, hogy valójában bejöttem neki, és hogy erőltetnem kellett volna és több fizikalitást mutatni, de már késő volt.

Szóval esetleg ebből is lehet tanulni azoknak akik kiscsikóként még csak most kezdik a csajozást, és gondolkodnak rajta, hogy minden nőt egyformán el lehet-e csábítani a sétás-beszélgetős udvarlással. Nem.

2022. dec. 17. 07:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12. Akkor miért itt picsog a sok idétlen gyerek hogy nem tud szexelni.

Ha úgy lenne ahogy te leírod akkor mindenki akkor dugna amikor akarna.

2022. dec. 17. 07:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem éppen... a sok idétlen gyerek nem tud csajozni. Béna szövege van, szarul öltözködik és nincs férfias fellépése. Továbbá mint írtam, idő és gyakorlás kérdése, hogy melyik nőt hogyan kell meghódítani
2022. dec. 17. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Működik az is amit a #12-es leírt, de két dolgot gyorsan hozzátennék:

1) NEM mindenkinél!!! Az emberek - a nők sem - egyformák, ki ezt, ki azt a tempót szereti.

2) NEM mindenkivel, s nem bármikor. A csajozás "tudománya" két dologból áll. Egyrészt szimpátiát, bizalmat, vonzalmat, vágyat ébreszteni a nőben, a másik fele ráérezni mikor mit kell csinálni, tenni. Ha idejekorán gyújtja valaki a rakétát akkor tolakodás és egy nyaklevest kap. Ha eme képességgel nem rendelkezel akkor a hagyományos utat járd inkább.

2022. dec. 17. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 ezzel kezdtem :)
2022. dec. 17. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!