Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet itt találni szexpartnert ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet itt találni szexpartnert ?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat írjatok
2022. dec. 21. 09:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

Nem a nyolcas, hanem a négyes vagyok.

Kedves Kilences!

Hogy lehetsz ennyire elképesztően tehetséges? Egy vadidegen emberről, egyetlen soráról komplett jellemzés...az igen! Szerintem még Csernus is visszaadná a diplomáját, ha mellette dolgoznál.

Nos, erről írtam. A négyes

2022. dec. 21. 10:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerű, de lehet... Viszont kb 100-ból egy effektus...
2022. dec. 21. 10:07
 13/31 anonim ***** válasza:
74%

Nőként lehet. Bár nagyon meg kell válogatni. Nem azért amire mindenki gobdol, mert hogy válogathatunk, meg stb.

Hanem mert vannak bunkó proli emberek itt nem kevesen.

Szóval hiába kapok mondjuk 100 privátot. Abból kb 1 jobbik esetben normális és a realitásban mozog.

2022. dec. 21. 10:15
 14/31 anonim ***** válasza:
57%
#9 Pont hogy a nők nem hajlandóak eljönni egy randira amikor elhìvom őket személyes találkozóra. Érdekes mindig Ghostolás lesz olyankor a vége. Csak játszadozni vannak fent, arra hasznàlják hogy megerősìtést kapjanak arra hogy még mindig van ràjuk kereslet és ezàltal megnyugszik a kis lelkiismeretük. Igenàm de hamar elrepül az a pàr év és akkor màr csak cicàs nénik lehetnek, vagy jó esetben valaki szexelget velük de semmi komoly..
2022. dec. 21. 10:19
 15/31 anonim ***** válasza:
36%
Hmm...imádok cicás néni lenni. 😍
2022. dec. 21. 10:33
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

Hát, ha lány vagy, elárasztanak az érdeklődők, csak aztán tudd kiszűrni azt, aki tényleg megfelel és valószínűleg "tű a szénakazalban" effektus lesz, szóval nehéz.

Ha pasi vagy, kb. vagy senki nem fog jelentkezni, vagy csak a magukat nőnek kiadó trollok és/vagy meleg pasik. :D

Szóval nehéz...biztos nem lehetetlen, de ki kell fogni...

/F

2022. dec. 21. 10:43
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
#15: Tény, a macskák aranyosak 😄
2022. dec. 21. 10:44
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

#11: nem tehetség kérdése. Minimális intelligenciával leszűrhető mindez.

A lúzerek sopánkodnak, az értelmeseknek meg nem kell egy ilyen (nem társkereső) platform, hogy találjanak maguknak partnert.

2022. dec. 21. 10:46
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudom. 😀Van kettő. Az emberek jóval nagyobb részétől sokkal szerethetőbbek.

2022. dec. 21. 10:51
 20/31 anonim ***** válasza:

Lehetséges, bár nem ezért vagyok fent az oldalon.

Kb 10 szexpartner volt 5 év alatt, bár ezeket inkább szexkapcsolatoknak nevezném.

Ha ezért vagy az oldalon csalódni fogsz.

Itt igazából beszélgetésekből tudnak alakulni barátságok, párkapcsolatok és szex is, de nem úgy, hogy hopp, egyik percről a másikra.

Hónapok mire összejön.

És ismétlem nem ezért vagyok itt, csak szimplán beszélgetek, próbálok tanácsokkal segíteni embereknek.

Innen lett már hosszútávú párkapcsolatom is.

Nem reménytelen tehát a dolog, de nem könnyű, és sok sok idő!

2022. dec. 21. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!