Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban könnyebb kövér nőt találni szexpartnernek,mint normál testalkatút?
A kövér nők egy részénél alacsonyabban van a léc, de ennyi. Ők is emberek, van szépérzékük, ők is a helyes srácokra indulnak be jobban. A különbség csak annyi a pocakos férfiakhoz képest, akik szintén a jócsajokra indulnak be, hogy a dagi lánynak lehet szerencséje egy-egy félrészeg vagy nagyon kiéhezett helyespasival, míg egy pocakos, nem túl jó fellépésű csávónak kereken nulla esélye van egy jócsajra :)
És ugye ez egy kicsit olyan, hogy ha egyszer már voltál együtt egy igencsak vonzó partnerrel, utána hajlamos vagy azt hinni, hogy az a te szinted, az neked "jár" vagy valami hasonló. Sajnos ezzel én is így vagyok pasiként, egyszerűen 1-2 nagyon szexi partner, illetve érzelmileg beteljesült kapcsolat miatt a legtöbb nőt nem tartom vonzónak és a legtöbb kapcsolatot erőtlennek érzem.
Én nem ezt tapasztalom,sajnos......
Sokan el sem hiszik,hogy tetszenek egy sportos férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!