Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet itt találni szexpartnert ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet itt találni szexpartnert ?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat írjatok
2022. dec. 21. 09:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat nehéz
2022. dec. 21. 09:20
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
Lehetni lehet, még párkapcsolatot is. Bár nehéznek mondanám, de lehet könnyebb ha célirányosan keresel, de szerintem a legtöbben nem ezért vannak itt és nehéz beszélgetni úgy, hogy az a cél, hogy kapcsolatot találj. Kötetlenül jobb.
2022. dec. 21. 09:21
 3/31 anonim ***** válasza:
87%
Biszex lányként lett volna alkalmam lánnyal szexre, de mivel nem azért vagyok itt, ezért csak személyes találkozó volt egy kávéval egybekötve és azóta is barátok vagyunk. Kell, hogy a cél egyezzen, ahogy a #2-es is írta.
2022. dec. 21. 09:24
 4/31 anonim ***** válasza:
74%

Én itt nem találtam, pedig elvált, diplomás, magas és nem elhízott férfiként messze nem az alja vagyok a felhozatalnak. Csakhát igények az egekben, mellébeszélés, a kötetlen beszélés meg elhal. Semmi értelme egy beszélgetést az egyik félnek "tolni".

Szóval, ez itt nekem nem jött be.

F, 39

2022. dec. 21. 09:28
 5/31 anonim ***** válasza:
75%
Lehet. Csak kevés a Nyíregyházi lány
2022. dec. 21. 09:34
 6/31 anonim ***** válasza:
31%

Lehet. Nem könnyű. Nekem eddig három volt, de a leveleim száma több ezer.

Most is keresek, budapesti lányt.

45/F

2022. dec. 21. 09:46
 7/31 anonim ***** válasza:
62%
Az megvan, hogy ez nem egy társkereső platform? :D
2022. dec. 21. 09:51
 8/31 anonim ***** válasza:
65%
Az megvan hogy a társkereső platformok is szrt sem érnek?
2022. dec. 21. 09:52
 9/31 anonim ***** válasza:
72%

#8: világos és kikezdhetetlen logika. Ha a társkereső platformok nem érnek semmit (ami egyébként nem teljesen igaz), akkor keressünk társat ott, ami nem erre való.

Ja, mindegy, mire való, a lényeg, hogy lehessen kényelmesen a fotelben ülve kisgatyában sörözve csajozni. És a legjobb, ha utána rögtön házhoz is jön a csaj, és különösebben nem kell se udvarolni, se meghívni mindenféle drága kávéra meg kajára, hanem rögtön vetkőzzön is.

Értem én...

2022. dec. 21. 09:57
 10/31 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz.
2022. dec. 21. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!