Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy egy férfinak ennyire eltérő külsejű nők is bejönnek?
Szóval az exéről kiderült, hogy egy molettebb, nagy mellű, vöröshajú lány.
Nekem viszont hosszú barna hajam, barna szemem van és vékony, illetve kis mellű vagyok. Igazából eléggé máshogy nézek ki és felmerült bennem, hogy biztosan tetszem-e neki?
Szerintem a molett nők is tudnak szépek lenni és igenis sok férfinak be tud jönni az ilyesmi is, annak ellenére, hogy a szépség ideáll általában "vékony lány".
Nincs ezzel szerintem baj, a legtöbb esetben szerintem a személyiség sokat számít, szóval simán van, hogy olyan fog tetszeni ami előtte annyira nem, mert megfog valamivel az illető.
Ne aggódj ilyen miatt, teljesen valós az amiről írsz.
Persze, hogy lehet.
Hidd el, ha nem tetszenél neki akkor nem akarna veled ismerkedni.
"Lehet, hogy egy férfinak ennyire eltérő külsejű nők is bejönnek?"
vagy az is lehet, hogy az exe nem is jött be neki annyira, csak próbálta lenyomni a saját torkán a "külső nem fontos" baromságot
Még mindig ennyi hülye kérdést kapunk, és látunk, és még jó sokáig ez lesz, amíg meg nem értik az emberek: Hogy minden személyíség érték, és megvan a párja.
Jah, hogy nem repül át hozzád? Hát igen, tenni kell érte bizonyám. Miért oly hihetetlen, hogy a nagy molett, és a kis vékony is párra talál egy nap?
Ha veled van: Mi a probléma? Bizonytalan vagy? Véletlen, avagy megvan az oka?
Annyi féle kapcsolat, mint égen a csillag.
Egyszerűen csak fogadd el, hogy téged szeret.
Ma még. Hogy holnap mi lesz, azt nem tudom.
Kívánom a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!