Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő igényeket hogy lehet összhangba hozni, hosszútávon hogy működhet?
Ez hosszú távon fel fogja orolni a tobbet akaro félt. Van aki félrekandikál, van aki huseges marad, de a lelke mélyén nem lesz soha elégedett.
Erre mindig azt modnom, (pedig én magam se tudtam anno gyorsan, meg sajnos most se tudom), hogy mihamarabb meg kell lépni a szakítáýst ilyen esetben, hogy ne fájjon annyira, és keresni egy osszeillobb embert.
Mi 8 éve próbálkozunk megtalálni a közös nevezőt.
Néha úgylátszott hogy sikerül, de mindig csak átmeneti volt.
#7 igen tudom hogy itt tartasz, ezért írtad ki a kérdésedet. Sőt annál tovább is mint gondolnád, most vagy a viaskodási fázisban.
Ha te vagy a magasabb libidójú fél akkor üljetek le a pároddal és beszéljétek meg, próbáljon változni ha téged akar. Ha az alacsonyabb libidójú akkor meg kösd el a nadrágot :)
Szerintem egy idő után megsínyli a kapcsolat és ha nagyon nagy az eltérés, akkor a végét is okozhatja.
Mondjuk az nem mindegy, hogy kezdetektől fogva ez a felállás vagy mondjuk idővel változik a helyzet. Mert ha az utóbbi, akkor meg kell vizsgálni, hogy mi vezetett idáig és azt lehet orvosolni jó esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!