Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eltérő igényeket hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltérő igényeket hogy lehet összhangba hozni, hosszútávon hogy működhet?

Figyelt kérdés
Egyik fél nagyobb igényű, mind mennyiségileg, mind minőségileg is, de nem kapja meg, ettől függetlenül együtt marad párjával. Meddig viselhető? Feláldozza magát a párjáért, a kapcsolatért valaki?
2022. máj. 17. 13:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mindig ez volt, csak én megengedőbb voltam, nem azt helyeztem előtérbe a kapcsolaton belül, de már most kezd sajnos hiányérzetem lenni. Azzal nyugtatom magam, hogy ez csak hormon, csak fizikai vágy, nem kell vele foglalkozni, de néha már nem bírom hogy nem teljesülnek ezek úgy ahogy én azt elképzeltem.
2022. máj. 18. 07:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Le kell ülni, meg kell beszélni őszintén. Ha jó a kapcsolat, a másik fél felfogja. Aztán el kell közösen gondolkodni, hogy mi legyen. Én nem gondolom, hogy a félrelépés, a másik megcsalása megoldás lenne. Ha nem tudják összehangolni az igényeket, akkor talán jobb, ha nem együtt folytatják, különben az egyik fél mindig tele lesz elfojtott vágyakkal.
2022. máj. 18. 10:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Stakítással
2022. máj. 18. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 nem, ez nem "csak egy hormon" hanem maga az élet! Sokkal jobban hat az érzésekre, a közérzetre, a kötődésre ahogy azt gondolnák az emberek. Egyre feszítőbb, égetőbb lesz a probléma.

Tedd mérlegre, ha így telne le az életed csak ennyi jutna neked a szexualitásból akkor boldognak éreznéd magad életed végén? A másik serpenyőben meg a jó szex, egy szintén megértő, azonos párral? Melyiket választanád? Próbálhatja az ember becsapni persze magát, de belül tudja a választ.

2022. máj. 18. 13:17
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 A probléma az, hogy anno régen én kezdeményeztem az egész ismerkedést, és már akkor lépnem kellett volna, amint láttam hogy gond van (lesz). Nem tettem, hátra helyeztem magam, és most így ilyen távlatból már hogy jöjjek én ahhoz, hogy szakítsak? Házasságot dobnék el, és párom egy dekádját venném el vele ráadásul. Nem olyan egyszerű ez...
2022. máj. 18. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Megértem az őrlődésedet és nem is buzdítalak arra, hogy váljatok el. Nem tudom hány évesek lehettek, de gondolom még egy évtizednél sokkal több jutna nektek. Érdemes mérlegelni azért, hogy szeretnéd-e az elmúlt évtizedet az elkövetkezendő évtizedekben is átélni
2022. máj. 18. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:

#15 okés elment 10 év, de mennyi van még hátra? A hátra lévő 20-30-40-x évet így akarod leélni csak azért mert már van mögötted 10? Ennek a halogatásnak nincs értele mert fogy a legdrágább kincsed: az időd. Amikor a tiéd lepörög k.rvára fogsz bánni minden elpazarolt évet, hetet, napot, órát - csak akkor már nem lesz több.

Bocs, de amit írsz az a tipikus megszokásból beleszürkülő emberek kifogása a döntéseik felelőssége ellen. Sodródni akarsz, vagy a saját kezeddel irányítani az életed hajóját? Ezt kell első körben eldöntened. Persze-persze, majd holnap, holnap meg azt mondod majd holnap - s észre sem veszed de eltelik újabb 1, 5, 10, 20, 50 év és ott állsz a kilépő ajtóban egy elpazarolt, boldogtalan élettel a hátad mögött.

Nos ezt szeretnéd?

2022. máj. 18. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!