Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon az elfojtott szexuális vágy okozhat valamilyen káros hatást?
Tehát sikeresen kondícíonáltad magad arra, hogy tényleg ne legyen nőd. Csak nem értem, MIÉRT? Bárki találhat magának nőt, a ronda, a félszeg, az ügyetlen, a kövér és a mozgáskorlátozott is. De nem ilyen hozzáállással.
És igen, az elfolytott szexuális vágy nagyon is sok problémát tud okozni, lelkileg és testileg is. Kutatások alapján nem csak depressziót, frusztrációt okozhat, hanem akár szívinfarktust is.
Sajnos igen, okozhat.
Ha valaki állandó szomorúságban van, állandóan elkeseredett a lelke, mindíg maga alatt van, az bizony nagyon veszélyes.
Ez bármi miatt lehet. Rossz párkapcsokat, nincs szex, rosz munkahely, bármi.
A megkeseredett lélek, előbb utóbb beteggé teszi a testet, amely fizikailag is megfog mutatkozni.
Sokkal nagyobb az esélye a ráknak, izületi fájdalmaknak, cukorbetegségnek, fejfájásnak, stroknak.
A vidám emberek, sokkal egészségesebbek. A testnek szüksége van a fizikai, un
"hadviselésre.", azaz a szexuális kielégülésre.
Nekem egy kollegám, nagyon betegeskedett, mert écekig egyedül élt. Állandóan rosszúl lett munkahelyen is. Volt hogy párszor újraélesztettük defiblilátorral. Olyan volt mint egy múmia.
Aztán besikerült neki egy kapcsolat, megismerkedett egy nővel.
Mintha kicserélték volna. Ma már maratoni futóversenyeken szokott indúlni, meg póker bajnokságokon.
Hihetetlen, hogy mire képesek a nők. Csodatévő angyalok.
"Hihetetlen, hogy mire képesek a nők. Csodatévő angyalok."
Igen, ha jó a kapcsolat. Ellenkező esetben pont ők tudják az embert tönkretenni.
7.
Tökéletesen igazad van, csak ezt én nem akartam részletezni, mert nagyon elkanyarodott volna a kérdés.
Igen, a csoda az csak a jó kapcsolatra vonatkozik.
Sajnos én is az ellenkezőjét éltem át, teljesen igazad van.
Ha nem kapcsolok és szálok ki az utolsó pillanatban, már lehet hogy nem élnék.
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!