Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek tartjátok ezt a hozzáállást egy nő részéről? (orál) Női és férfi vélemény is érdekel.
A szopásról van szó. Azt mondta nem szereti csinálni, de erőt vesz magán mert számít neki a párja. A pasi be szokott durvulni közben, így hányingere van tőle, fulladozik és a torka is fáj utána egy napig, de a csaj engedi neki, hogy így csinálja, mert a pasinak ez így a jó.
Túlreagálom, vagy ez tényleg olyan, mintha kb. azt mondaná, hogy "Engedem a páromnak, hogy megerőszakoljon, mert ő ezt szereti."? Sajnálom az ilyen nőket. Szerintem ez nagyon nem normális.
Miért lehet, hogy ennyire nem számít valakinek nőként, hogy neki is jó legyen? Miért csinál olyat, ami neki szenvedés?
Én férfiként soha nem szoktam semmit sem eröltetni.
Mindenkinek az esik jól, amit magától csinál.
Én egyébként pont olyan vagyok, pont azt szeretem, amit a 4- es hölgy csinál.
"Szopogatom, nyalogatom, puszilgatom".
Ettől én teljesen kész vagyok.
Én ugyanezt csinálom a drága finom kus puncikákkal.
Fincsi kis dolgok ezek no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!