Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőktől miért nem lehet elvárni hogy tegyenek a férfi kedvére a szexben?
-Senkinek nem JÁR semmi
-Mindenki azt vár el, amit akar, de ne siránkozzon, ha nem jön be
Azt hiszem te nem vagy tisztába az előjáték fontosságával.
Lehet, hogy neked jöhet a durrbelebumm, de nekünk szükségünk van némi ingerre, hogy elkezdjünk nedvesedni. Ha ez nem történik meg, akkor fáj.
De ezt tudhatnád, hogyha rendesen jártál volna bioszórára.
Hát 1) semmi sem jár:D alapjaiban rossz a gondolkodásod 2) nem a megfelelő tulajdonságoakt figyeled egy nőben, mikor választasz vagy csak baromi balszerencsés vagy
Én pl nagyon odaadó nő vagyok, de férfiban nem találok olyat, aki ne egy önző p.cs lenne. Szóval lehet te vagy az üdítő kivétel, de a férfiak is borzasztóak az ágyban. Nőkről nem tudok nyilatkozni (hetero vagyok), de lehet ők is. Ez inkább általános probléma manapság, hogy mindenki önző, elvenni akar, minél kevesebb energiabefektetéssel minék többet kapni.. Nem tudok mit mondani, válogasd meg jobban a partnereid.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!