Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőktől miért nem lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőktől miért nem lehet elvárni hogy tegyenek a férfi kedvére a szexben?

Figyelt kérdés
Ha tőlem férfiként elvárás hogy orákon át hízelegjek, meg előjáték legyen, meg nyaljam faljam amíg el nem élvez. Akkor visszafelé ez miért nem jár?

#Női hozzáállás
2022. jan. 17. 17:12
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy csak te választottál rosszul. Nekem megteszik amit kérek.
2022. jan. 17. 17:18
 2/37 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes módon, én a férfi kedvére is teszek szex közben.
2022. jan. 17. 17:18
 3/37 anonim válasza:
100%
Ennek kölcsönösnek kéne lennie, nekünk ez szó nélkül ment, hogy kölcsönös legyen. Én kezdtem kényeztetést, ami Ő elment (mármint a lány), akkor jöttem én. Ha ez nem megy akkor beszélgetés segít ebben csak, van olyan lány is, akinek a vissza már sok, vagy csak minimálisan fér bele.
2022. jan. 17. 17:19
 4/37 anonim ***** válasza:
91%

-Senkinek nem JÁR semmi

-Mindenki azt vár el, amit akar, de ne siránkozzon, ha nem jön be

2022. jan. 17. 17:19
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát én épp tegnap dugtam meg barátnőm száját úgyhogy nem tudom miről beszélsz
2022. jan. 17. 17:24
 6/37 anonim ***** válasza:
32%
A legjobb ha az ég világon semmit sem vársz el senkitől sem. Sajnos én hiába kezdeményezek a szexben kiprobalnek dolgokat, de a páromat hidegen hagyja. Szörnyű....
2022. jan. 17. 17:25
 7/37 anonim ***** válasza:
77%

Azt hiszem te nem vagy tisztába az előjáték fontosságával.

Lehet, hogy neked jöhet a durrbelebumm, de nekünk szükségünk van némi ingerre, hogy elkezdjünk nedvesedni. Ha ez nem történik meg, akkor fáj.

De ezt tudhatnád, hogyha rendesen jártál volna bioszórára.

2022. jan. 17. 17:26
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát 1) semmi sem jár:D alapjaiban rossz a gondolkodásod 2) nem a megfelelő tulajdonságoakt figyeled egy nőben, mikor választasz vagy csak baromi balszerencsés vagy

Én pl nagyon odaadó nő vagyok, de férfiban nem találok olyat, aki ne egy önző p.cs lenne. Szóval lehet te vagy az üdítő kivétel, de a férfiak is borzasztóak az ágyban. Nőkről nem tudok nyilatkozni (hetero vagyok), de lehet ők is. Ez inkább általános probléma manapság, hogy mindenki önző, elvenni akar, minél kevesebb energiabefektetéssel minék többet kapni.. Nem tudok mit mondani, válogasd meg jobban a partnereid.

N

2022. jan. 17. 17:27
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. Szerintem utólag belegondolva a nőim odaadóbbak voltak mint én velük. Próbálok valtoztatni.
2022. jan. 17. 17:34
 10/37 anonim ***** válasza:
20%
Mert feminista világban élünk, ahol a férfiaknak kell kiszolgálni a nőket.
2022. jan. 17. 17:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!